ARMANI CODE – parfem za modernog, muževnog i senzibilnog muškarca

ARMANI CODE parfem je početak modernog razdoblja u svetu muških Giorgio Armani mirisa. U samoj srži filozofije mirisa leži ideja „ispisivanja novih pravila”. Avangardni duh parfema ARMANI CODE razbija zastarele arhetipove muževnost, odraz je srži razvijene i moderne muževnosti, zahvaljujući svojoj novoj, inovativnoj bočici koja ostavlja utisak, novoj mirisnoj formuli i podržanom konceptu održivosti.

Armani Code parfem odražava muškarca koji ispisuje nova pravila

Parfem ARMANI CODE odražava savremenog muškarca, muškarca koji ispisuje nova pravila muževnosti i neprestano ide napred. Upravo zbog toga za zaštitino lice parfema izabran je britanski glumac Regé-Jean Page. Ova nova pravila muževnosti prirodno se slažu sa celokupnom vizijom kreatora, koji muževnost smatra raznolikom i senzibilnom.
– Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrednostima. Čitav moj rad, od odeće do parfema, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi parfem je još jedan korak u tom smeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj način se može predstaviti svetu i živeti u njemu – izjavio je Giorgio Armani.

 

armani code parfem

Snažan, ali nežan mirisni potpis, prepoznatljive senzualnosti drvenastih i aromatičnih nota

Snažan, ali nežan, parfem ARMANI CODE donosi redizajnirani prepoznatljivi miris originalnog mirisa Armani Code. Parfem ima prepoznatljivu senzualnost drvenaste i aromatične note, čime se ističe suština linije Armani Code. To se oseti u gornjim aromatičnim notama mirisa, kao i u snažnim muževnim osnovnim notama, a sama suština parfema sada je dodatno izražena pojačanom notom senzibilnosti. Novodizajnirana bočica može ponovo da se puni, čime se pokazuje briga za planetu brenda Giorgio Armani, a radi ostvarenja cilja svoje borbe protiv klimatskih promena, brend Giorgio Armani daje prednost upotrebi sastojaka prirodnog porekla dobijenih na održiv način.

Parfem ARMANI CODE podiže mirisni potpis linije Armani Code na novi nivo. Novi miris ima drvenastu i aromatičnu notu kultnog mirisa ARMANI CODE, sada uz dodatak nežnosti koju postiže zahvaljujući kombinaciji nota irisa. Ova mešavina sastojaka je simbol pojačanog osećaja kretanja, čime se ističe suština muškarca koji je neprestano u pokretu. Iza novog parfema ARMANI CODE stoji glavni parfimer Antoine Maisondieu (Givaudan), koji je osmislio i originalni miris Armani Code, predstavljen 2004. Prepoznatljivi miris linije ARMANI CODEr edizajnirao je tako da odražava muškarca današnjice i to na direktan, značajan i savremen način. Antoine Maisondieu spojio je najređe i najdragocenije sastojke prirodnog i veštačkog porekla i tako stvorio jedinstven i prepoznatljiv miris.

Armani Code parfem meša svež bergamot, iris, muskatnu žalfiju

Parfem ARMANI CODE na prvu donosi svetle gornje note prožete aromama drveta bergamota i srca bergamota, koje se dobijaju iz Kalabrije u Italiji. Aroma drveta bergamota dobija se procesom molekularne destilacije, čime se parfimeru omogućava da pažljivo odabere određeni deo molekula bergamota. Ova inovativna i ekskluzivna metoda stvaranja note sažima svežinu i zelenilo gornjih nota bergamota, dok istovremeno stvara osećaj dugotrajne svežine. Te energične gornje note miris čine dinamičnim i pokretljivim. Kako bi se parfem ARMANI CODE naglasio i obogatio, dodaje mu se i aroma srca muskatne žalfije, dobijena iz Provanse, na jugu Francuske. Ovaj miris svoju sofisticiranu srž duguje spoju prirodnih i tehnoloških nota irisa. Kombinacija prirodne arome smole irisa iz Maroka i veštački dobijene arome aldehida irisa dodaje senzibilnost aromatičnom mirisnom potpisu linije ARMANI CODE. Isprepletanost prirodnih i veštački dobijenih sastojaka omogućava dobijanje najboljeg od svih sastojaka. Izgrađena na nasleđu originalnog mirisa ARMANI CODE, moćna osnova ovog mirisa obeležena je potentnom aromom semenki tonka zrna iz Brazila. Zajedno s aromom srca kedrovine iz Virdžinije u SAD, osnovne note parfema ARMANI CODE naglašavaju predvodnički mirisni potpis linije ARMANI CODE.

ARMANI CODE DAMON BAKER

Dizajn bočice je kao ukras koji nikad neće izaći iz mode

Nova bočica parfema ARMANI CODE dočarava savremen i muževan pristup luksuzu, osmišljena kao ukras koji nikad neće izaći iz mode. Inovativan i upečatljiv dizajn bočice stvara novi vizuelni potpis. Njen zaobljen i četvrtast oblik je simbol odvažnog novog identiteta mirisa linije Armani Code. Elegantna crna bočica izrađena od stakla istovremeno je zaobljena i četvrtasta, sa prefinjenim, prozirnim staklenim dnom. Novi oblik bočice priziva inovativnost i širu sliku, koju savremeni muškarac uvek ima na umu, kako bi bio ispred svog vremena. Bočica se ističe kontrastnim i prefinjenim srebrnim nosačem čepa koji privlači svetlost. Magnetni čep s monogramom Giorgio Armani parfema ARMANI
CODE samostalno se zatvara.

aramni code refil

armani code event zagreb

Armani Code parfem predstavljen je u Zagrebu, u Muzeju savremene umetnosti, u modernom okruženju koje je odisalo daškom savremenog muškarca, gde se ujedinilo gotovo 250 zvanica iz čak 9 država regiona. Novu mirisnu kompoziciju predstavljenu u inovativnoj bočici, otkrile su brojne zvanice, uključujući Petra Benčinu i Tamaru Dragičević, Antu Vrbana, Juraja Šebalja, Franu Maškovića, Marinka Leša, Sanju Vejnović, Ariju Rizvić, Ivu Mihalić, kao i mnogobrojni mediji i influenseri poput Dušana Petrovića, Ane Janković, Lare Begič, Koste Miljkovića, Iasena Georgieva, Dorin Lucije Zelenika.

Cena – Armani Code Parfum 50ml/ 11.190 din.

Foto: Armani Beauty press