CHANEL OMBRE PREMIERE MONO SENKE: EKSPERIMENT SA IGROM BOJA I TEKSTURA

Odvažna, nekonvencionalna, elegantna… baš takva je nova CHANEL OMBRE PREMIERE kolekcija mono senki za oči kreirana s ciljem da podstakne i ohrabri žene da se “izraze” mešanjem i kominovanjem boja. Koristeći se metodom stratifikacije (slojevitosti) možete da isprobate samo svoju mix and match tehniku – kombinujte dve ili više boja i tekstura jer svaka može da se koristi pojedinačno ili i u paru sa nekom drugom kako bi se pojačao efekat. U Chanel Ombre Premier kolekciji senki za oči sa 24 nijansi možete da birate između bogatih krem-tekstura ili prah-senki sa metalik završnim efektom što igru tekstura i boja čini još uzbudljivijom, posebno kada počnu da se stapaju jedna s drugom.

I iza ove Chanel make-up linije stoji Lucia Pika, kreativna i make-up direktorka ove kuće, a zaštitno lice ove kampanje je glumica Kirsten Stwart. Pika senke za oči doživljava kao “drugu kožu” a svoje bogato iskustvo iskoristila je kako bi napravila kolekciju mono senki savršenih za fotografisanje pa tako zanimljiv i glamurozan make-up look možete i same lako da postignete a da ipak zadržite prirodnost svog izgleda.

Pika uvek ima neki dobar šminkerski trik i dok je šminkala Kirsten Stewart važan joj bio kontrast – kombinovala je mat i sjaj, saten i metalik, a sve sa ciljem da senka oku obezbedi trodimenzionalni pogled. Da bi ugođaj bio savršen u novoj Chanel kolekciji mono senki možete pronaći i inovatinu četkicu za senke sa dva kraja kojom ćete baratati kao profesionalac. Vreme je za eksperiment!

Foto: Chanel press