ČUDESNA ZEMLJA SNOVA: SCENE SA SNIMANJA OPEL KALENDARA ZA 2017. GODINU

Opel kalendar 2017

Opelova čudesna zemlja snova naziv je novog projekta – Opel kalendara za 2017. u kojem se fotografska zvezda Elen fon Unvert odlučuje za put kroz godišnja doba sa najatraktivnijim Opelovim modelima iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti koje je postavila na scenu sa pozadinom u vidu godišnjih doba, a pored njih, u Babelsberg filmskom studiju našla se i supermodel Džordžija Mej Džeger. Uz nju je pozirala i „Grumpy Cat“ – najpoznatija i najpopularnija mačka na svetu sa 8,7 miliona pratilaca na društvenoj mreži Facebook.Opel kalendar 2017_1

– Sa Džordžijom Mej Džeger i Grumpy Cat imamo dve ikone u duhu vremena koje igraju glavne role u „Opelovoj čudesnoj zemlji snova“. Nakon „Corse, Karla i Šupet“, postavljamo fotografisanje čuvene mačke na jedan viši nivo“ – izjavila je Tina Miler, Opelova direktorika marketinga.
Džordžija Mej Džeger uhvaćena je “okom“ fotoaparata u sanjarskom i mističnom ambijentu. Za Džegerovu, Opelov kalendar za 2017. znači ponovni rad sa fotografskom zvezdom i bivšim modelom iz Nemačke, Elen fon Unvert, poznatom po njenom ponekad opuštenom, ali intenzivnom i zanosnom stilu. Fon Unvert se upustila u putovanje kroz godišnja doba i čitav niz tema, gde su Opelova vozila harmonično ukomponovana sa supermodelima iz mačjeg i ljudskog sveta. „Grumpy Cat“ (prgava mačka), pravog imena „Tardar Sauce“, prava je internet zvezda i ovo je prvi put da će mačka sa džangrizavim izrazom lica učestvovati u kampanji nekog evropskog proizvođača automobila.

Foto: press