Delikatni engleski vez ili rišelje u H&M kolekciji za proleće 2024.

Engleski vez, poznat i kao rupičasta čipka, rišelje ili broderie anglaise, dominira H&M kolekcijom za proleće 2024. Broderie anglaise je način obrade tekstila – tehnika veza koja za krajnji rezultat ima izgled velike šare. H&M je ovaj romantični vez iskoristio za kreiranje nekoliko modela u prolećnoj kolekciji koji izgledaju delikatno i sanjivo.

engleski vez rišelje rupičasta čipka

Sofisticiran i delikatan engleski vez za početak proleća

Dizajneri H&M modnog brenda ističu da ih je ove sezone inspirisala ideja o ponovnom rođenju, poput cvetanja prvog cveća u proleće. Komadi od engleskog veza predstavljaju romantičnu stranu  kolekcije i to su delovi odeće koji bi mogli da udahnu novi život garderobi. Fini krojevi obezbeđuju lakoću i ležernost nošenja, a skulpturalni volumen daje poseban akcenat romantičnosti.

Sofisticirani komadi od engelskog veza lako se kombinuju jedan sa drugim, a poseban efekat dobija se uparivanjem košulje sa džinsom ili klasičnim crnim/sivim pantalonama, na primer. Za posebno upečatljiv momemat probajte da ispod košulje ili bluze, ili čak i pencil suknje, obučete neki crni komad odeće kao bazu. Dobićete vrlo zanimlj look i još jednu, novu modnu kombinaciju.

HM košulja engleski vez
 H&M košulja od engleskog veza – 4199 din.  H&M pencil suknja od engleskog veza – 4999 din.
engleski vez hm bluza cena
 H&M bluza od engleskog veza – 4199 din.

rišelje vez hm

Foto: H&M