Specifična estetika: Predstavljena kolekcija dizajnerke Simone Rocha za H&M

Lookbook za kolekciju Simone Rocha x H&M po prvi put predstavlja komade iz kolekcije koji  objedinjuju inspiraciju i emocije koje su definisale svet Simone Rocha. Kolekcija je spoj decenije rada i senzibiliteta sa potpisom Simone Rocha i omaž Irskoj, Hong Kongu, teksturi, oblicima, taktilnosti, istoriji, porodici, intimnosti i zadovoljstvu.

– Nadam se da će komadi iz ove kolekcije biti nošeni i čuvani tokom narednih godina. Svaki od njih se zasniva na idejama i inspiracijama koje su oblikovale mene i moj brend tokom poslednjih 10 godina. Veoma sam uzbuđena što ih vidim kako se iznova nose, stilizovani na neki novi način – izjavila je Simone Rocha.

– Simone Rocha poseduje jedinstvenu i specifičnu estetiku. Iz sezone u sezonu ona definiše svoj indentitet. Verujemo da je ovo savršena kolekcija za ovaj momenat, vesela je i verujemo da će biti inspiracija za sve – kaže Ann-Sofie Johansson iz kompanije H&M.

Kolekcija će se naći u prodaji od 11. marta, a u njoj će se naći prepoznatljive baletanke sa krznom (179 evra), torbice su 59 e, trenča sa puf rukavima je 179 e, pink haljina/mantil sa detaljem crvenih  obrva 129e, crna til bluza sa mašnama na leđima je 49 e, mašne za kosu 30 e….

Foto: press