Eucerin® Hyaluron-Filler kreme sa 3X efektom formulisane su da nas zaista učine mlađim

Eucerin® Hyaluron-Filler sa 3X efektom dnevna i noćna krema formulisane su da nas podmlade – da umanje fine borice i zavaraju posmatrača koliko nam je godina. Starenje, kao prirodan proces, za sobom povlači i smanjenje proizvodnje hijaluronske kiseline u koži, i kako je te kiseline sve manje, na licu počinju da se formiraju fine linije i bore zbog čega koža izgleda starije. S godinama, struktura kože počinje sve više da se menja – bore kreću da se produbljuju tokom vremena, čvrstoća kože, sjaj, a kasnije i njena elastičnost postepeno se smanjuju. Upravo za te procese i promene na koži Eucerin® je formulisao Eucerin® Hyaluron-Filler kreme sa 3X efektom.

eucerin hyaluron-filler 3x efekat

Eucerin® Hyaluron-Filler sa 3X efektom deluju na “tri fronta”

Eucerin® Hyaluron-Filler dnevna i noćna krema sa 3X efektom u svom nazivu sa razlogom sadrže odrednicu “3X Effect”. Naime, to se odnosi na trostruko dejstvo krema koje svojom formulom omogućavaju:
1. Popunjavanje bora o čemu se brine hijaluronska kiselina dugog i kratkog lanca, koja hidrira i popunjava bore
2.  Stimiulisanje sinteze hijaluronske kiseline – antioksidans saponin stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline same kože do 256 odsto i štiti kožu od sobodnih radikala
3. Zaštitu – jedinjenje enoksolon smanjuje degradaciju hijaluronske kiseline više od 50 procenata.

Jedinstvena Eucerin® kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, glicin saponina i enoksolona ciljano popunjava duboke bore. Visokomolekularna, hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju i zaglađuje i najdublje slojeve kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire dalje u epidermalne slojeve kože gde nastaju dublje bore. Glicin saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama kože gde se duboke bore formiraju i podstiče proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnom sloju gde se formuraju duboke bore, dok enoksolon štiti hijaluronsku kiselinu same kože od degradacije.

Dnevna i noćna krema za kratko vreme daju vidljiv rezultat

Eucerin® Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30 sa 3x Efektom formulisana je da deluje na prve znake starenja kože tako što popunjava fine linije i duboke bore. Veoma brzo rezultat je vidljiv a koža podmlađena. Redovnim korišćenjem efikasno sprečava fotostarenje – prevremeno starenje kože zbog uticaja sunca, ne dozvoljava produbljivanje bora i štiti kožu od slobodnih radikala. Namenjena je svim tipovima kože, ali zbog svoje bogate teksture i hidrirajućeg svojstva najviše će prijati suvoj, dehidriranoj koži. Formula kreme je gusta je i luksuzna i lako se nanosi, blagog je, umirujućeg mirisa koji nestaje odmah po nanošenju, nakon što je koža apsorbuje. Prijatna konzistencijekreme ne ostavlja masne tragove ni na rukama i niti na licu i može se koristiti kao baza za make up. Koža nakon nanošenja izgleda blistavije i jedro, a fine linije su manje vidljive, zahvaljujući hijaluronu. Cena: 3.696 din.

Eucerin® Hyaluron-Filler Noćna krema 3x Efektom takođe je “borac” protiv prvih znakova starenja. Mnogima možda i omiljenija jer svako novo jutro donosi manje primetne borice. Noćna krema, pored tri navedena svojstva, u isto vreme stimuliše regeneraciju kože.  S obzirom na gustinu kreme ne treba preterivati sa količinom – dovoljno je da zahvatite malo kreme koja se brzo razmazuje i lepo raznosi po koži. Dok spavamo noćna krema održava kožu lica vlažnom a jutarnji rezultat je meka i blistava koža. Cena: 3.696 din.

Imajući u vidu dobre rezulate u popunjavanju bora i finih linija obe Eucerin® Hyaluron-Filler  kreme sa 3x Efektom možete koristiti mesec ili dva, a još bolje i tokom dužeg perioda, pred neki važan događaj, na primer, pred venčanje kako bi rezultati bili maksimalni, a vi zablistali sa nekom godinom manje no što ih zaista imate.