Eucerin preparati za zaštitu od sunca na sniženju su do kraja juna

Eucerin preparate za zaštitu kože od sunca ovog juna možete nabaviti po nižoj ceni. Naime, do kraja juna u bolje snabdevenim apotekama Eucerin preparate za zaštitu od sunca možete nabaviti po ceni sniženoj za 20 odsto. Zahvaljujući unapređenim i novim formulacijama, koje pružaju višestruke efekte, zaštita od sunca više nije samo to. Eucerin tonirani preparati nude pouzdanu i efikasnu zaštitu od sunca, a istovremenu obezbeđuju svu neophodnu negu prilagođenu individualnim potrebama kože. Tonirani preparati za zaštitu od sunca specijalno su formulisani prema potrebama kože koja stari, koja je sklona hiperpigmentacijama od sunca ili masna i sklona aknama. Dve nijanse ovih preparata, svetlija i tamnija, razvijene su u saradnji sa profesionalnim šminkerima i savršeno se prilagođavaju tonu kože, doprinoseći da osim što je zaštićena, izgleda ujednačeno i blistavo.

Eucerin preparati za zaštitu od sunca svih članova porodice

Za održanje zdravlja naše kože tokom izlaganja suncu veoma je važno da preparate za zaštitu od sunca koristimo redovno, a mnogi od nas se ne pridržavaju tog pravila zbog lepljivog i masnog traga koji nakon nanošenja ostaje na koži. Ovaj problem rešava Eucerin Dry Touch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 i SPF 50+, koji pruža visoko efikasnu i pouzdanu zaštitu od negativnih efekata sunca, ali bez lepljivog traga na koži. Inovativna Dry-Touch formulacija ovog preparata kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente. Zahvaljujući tome samo par trenutaka nakon nanošenja koža je suva na dodir, baršunasta i zaštićena.Eucerin preparati

Kada su deca u pitanju primena pravila odgovornog ponašanja na suncu i redovno nanošenje preparata za zaštitu od sunca još su važniji nego za odrasle. Zato je važno da za zaštitu dečje kože biramo specijalno formulisane preparate i da oni budu praktični za upotrebu. Formulacije Eucerin preparata za zaštitu osetljive dečje kože od sunca nude sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja kože uzrokovanih suncem, neguju i umiruju osetljivu dečju kožu. Pakovanja ovih preparata prilagođena su porodičnim navikama. Eucerin Sprej na pumpicu za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ od 300 ml omogućava nanošenje preporučene, dovoljne količine preparata, a zahvaljujući pumpici čini postupak nanošenja lakšim i bržim.