FIRST TEMPTATION: PRIKAZANA PRVA KOLEKCIJA BOJANE JOVETIĆ

bojanaSvojom prvom kolekcijom First Temptation kreiranom za jesen-zimu 2016 beogradskoj publici predstavila se Bojana Jovetić, novo ime na našoj modnoj sceni. Revija je održana u klubu Drugstore i iako je ovo bio Bojanin prvi nastup, zadatak je odradila po visokim standardima – uz zahtevnu i maštovitu scenografiju, kratki film autora Nemanje Novakovića, savršen intro za reviju, animaciju inspirisanu njenim kreacijama i više od trideset izlazaka. Dovoljno za ozbiljan početak!

_djt5886

Kolekcija “First Temptation” posvećena je ženama koje vole izazov, koje ne vole pravila i uživaju u tome da budu različite. Vođena krilaticom “ne znaš dok ne probaš’’ Bojana Jovetić je svoju prvu kolekciju posvetila uprvo damama koje vole da eksperimentišu, da spajaju nespojivo, koje vole da se igraju, u skladu sa svojim raspoloženjem i određenim prilikama.
Liniju čine najrazličitiji odevni komadi – suknje, haljine, pantalone, košulje, kaputi, u modernim formama i sečenjima u kombinaciji sa vanvremenskom klasikom. Od materijala je koristila kožu, pliš, svileni muslin, šantug svilu, elastični keper sa sjajnim premazima, lamirani keper, kamel, kašmir trikotažu u aktuelnim bojama i dezenima. Kroz kolekciju se provlače metalni zipovi, ukrasni “nakit”,  nitne i metalna dugmad._djt6001

Pod kreativnom direkcijom studija DesignBüro, u izvedbi Stage Maker-a i organizaciji agencije Preventer, Bojana Jovetić je na vrlo zanimljiv način predstavila svoj višemesečni rad. Koreograf ove revije bila je Jelena Mladenović, Nena Ilić vodila je tim šminkera, dok je za frizure bio zadužen Aleksandra Gligorijevski.

_djt6606-bojana-jovetic

 

Već sledeće nedelje, Bojana će ovu kolekciju prikazati u Podgorici u okviru manifestacije Fashion Connection, a sredinom novembra ove godine, Bojana otvara i svoj show room – ATELIER BOJANA JOVETIĆ, na Novom Beogradu (Trešnjin Cvet 5) gde ćete moći da pronađete sve njene modele.

Foto: Đorđe Tomić