Sì Passione Éclat de parfum – nova, bilstava verzija

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM giorgio armani parfem cena

Giorgio Armani Sì Passione Éclat de parfum je nova, snažna i blistava verzija prepoznatljivog Sì parfema. Parfemska voda Sì Passione Éclat je oličenje odvažne i moderne ženstvenosti, prenosi  snagu strasti, koja unosi žar u život i daje mu smisao. Kreiran je 2013. godine, kao moderan chypre miris, kako bi odao počast ženskoj nezavisnosti duha i eleganciji.
Sì Passione Éclat de parfum, kreiran 2021. godine, donosi cvetne note ruže i vedro raspoloženje, koje simbolizuje prozračna crvena boja rubina. Novi miris dočarava strast, koja podstiče na otkrivanje sopstvenih snaga, na život pun elegancije i nezavisnosti, priziva duh smelog života, koji
odražavaju vedrina, živahnost i plamen strasti.

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM giorgio armani parfem cena dinara

Eclat ili sjaj pristaje uz opis ovog cvetnog mirisa

Parfemska voda Sì Passione Éclat de parfum otkriva novu, blještaviju stranu prepoznatljivog mirisa
Sì Passione. Naziv „Éclat”, odnosno „sjaj”, simbolizuje njegove blistave note – od energičnog bergamota do krhke i živahne crne ribizle, koji se potom stapaju s osvežavajućim notama ruže. Ovaj blistavi miris iz porodice cvetnih mirisa, s ružom u središtu kompozicije, sastoji se od brojnih sastojaka, koji su proizvedeni odgovorno i na održiv način. Reč je o bergamotu iz Kalabrije u Italiji, koji mirisu daje njegovu prepoznatljivu dozu sjaja, bugarskoj ruži iz Isparte u Turskoj, kao i infuziji premium burbon vanile s Madagaskara.

Miris se otvara blistavim gornjim notama bergamota iz italijanske Kalabrije, svežim i sočnim citrusnim notama ekskluzivno kreiranim za brend Giorgio Armani. Oni se zatim spajaju s jarkim notama crne ribizle, koje mirisu dodaju dozu živahne lakoće, otkrivajući novu, krhku i zelenu interpretaciju voća, koje je prepoznatljivo za Sì mirise. U srcu mirisa nalaze se dve omamljujuće note ruže, koje prizivaju dva različita, ali, komplementarna, aspekta ženstvenosti. Nota majske ruže, ručno ubrane u francuskoj regiji Grasse, pruža nežan, puderast efekat u spoju sa citrusnim i blago biberastim akordima. Osnovne note mirisa su u belom mošusu, koji mirisu daje svežinu, nežnost i
senzualnost, a infuzija premium burbon vanile s Madagaskara dodaje osećaj topline i prijatnosti,  koji je istovremeno neodoljiv i pikantan. Trag koji miris ostavlja lagan je i osvežavajuć, a istovremeno nežan i prožima čula.

Cene: 30 ml/ 7.859 din.  50 ml/ 11.016 din.  100 ml/15.572 din.

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM giorgio armani parfem cena dinara

Foto: press