HARISON FORD U FILMSKOJ ADAPTACIJI KULTNOG ROMANA “ZOV DIVLJINE”

Studio 20th Century Fox objavio je prvi trejler za film Zov divljine (The Call of the Wild), najnoviju holivudsku ekranizaciju čuvenog, istoimenog romana pisca Džeka Londona. Od reditelja Krisa Sandersa, 20. februara 2020. u bioskope stiže kultna priča “Zov divljine” o psu i čoveku koji se, u vremenima zlatne groznice s kraja 19 veka, sreću i zbližavaju u Jukonu, u Kanadi.
Posle Klark Gejbla i Kristofera Dempsija, uloga Džona Tornotona, čoveka s visokim iskustvom u traganju za zlatom, poverena je Harisonu Fordu, svakako jednom od omiljenih holivudskih glumaca.
Fordov “kolega” u filmu je Bak, pas velikog srca čiji se skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske, u vremenima pomame tragača za blagom. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.
Film “Zov divljine” koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.
Osim zvezde sage “Ratovi Zvezda” Harisona Forda, u ostalim ulogama našli su se i Karen Gilan (Karen Gillan), Bredli Vitford (Bradley Whitford), Den Stivens (Dan Stevens), popularni francuski glumac Omar Si (Omar Sy) i drugi.

Foto: press