Iris Apfel i H&M: Sprema se nova kolekcija u čast 100 godina njenog života i inspiracije

Ajris Apfel Iris Apfel i H&M kolekcija

Modna kuća H&M najavljuje saradnju sa modnom ikonom, inspirativnom Iris Apfel (Ajris Apfel). Kao najavu ove saradnje, H&M će organizovati i proslaviti njen 100. rođendan u Njujorku, tokom Nedelje mode, odajući priznanje voljenoj modnoj muzi, koja je već decenijama velika inspiracija za mnoge modne entuzijaste širom sveta.

Iris voli hrabre modne izbore

Iris Apfel x H&M kolekcija odaje počast njenom jedinstvenom stilu i biće u prodaji početkom 2022. godine. Ajris je samostalna poslovna žena, dizajnerka enterijera, modna dizajnerka i ikona stila, poznata po svom upečatljivom načinu oblačenja, snažnoj individualnosti, hrabrim modnim izborima i kreativnim dizajnerskim rešenjima. Ona je otelotvorenje ideje da stil i inspiracija mogu da dođu odakle god i od koga god, bez obzira na cenu.

Njeni detalji su uvek predmet fascinacije

H&M je želeo da radi sa Ajris zbog njenog ekscentričnog stila i uticaja na modnu zajednicu. Već 100 godina Ajris inspiriše ljude da budu kreativni, da slave i prihvate svoj stil, i nastavlja da bude pionir u modnoj industriji, a njena koloritna odeća i odvažni modni dodaci su već decenijama predmet fascinacije. Ključni komadi u ovoj kolekciji su raznobojni, poput cvetnih odela, haljina sa karnerima i printovima, i sve je napravljeno od mešavine tekstura, sa interesantnim krojevima i dezenima. Naravno, uz garderobu idu i specijalno dizajnirani nakit i modni dodaci. Svi materijali korišćeni u kolekciji napravljeni su od recikliranih materijala ili od materijala nastalih iz održivih izvora.

Ona pokazuje šta je zapravo moda

– H&M je sjajan i apsolutni pionir u svom polju, a to volim! Volim i kad kreiram nešto što je po povoljnoj ceni, što je H&M već savladao – izjavila je Iris Apfel. Kreativna savetnica za žensku odeću u H&M An-Sofi Johanson, istakla je da Ajris oličava nešto što zovemo lični stil.

– Stil koji je i lep i kitnjast i eklektičan i uvek aktuelan. Ona pokazuje šta je moda – sredstvo da se izrazite, ko ste ili želite da budete i da se istovremeno zabavite. Ona je prava inspiracija – rekla je An-Sofi Johanson. iris apfel i H&M kolekcija

ajris apfel i H&M kolekcija

Foto: press

One thought on “Iris Apfel i H&M: Sprema se nova kolekcija u čast 100 godina njenog života i inspiracije

Comments are closed.