JESENJI NOVITETI: 4 SEPHORA MUST-HAVE PALETA ZA LICE

Iz jesenje Sephora make-up kolekcije izdavajamo sasvim nove proizvode koji do sada nisu postojali u ponudi ovog francuskog brenda – četiri Must-Have palete za korekciju boje kože, strobing, konturisanje i paletu rumenila. Sve četiri palete dizajnirane su kako biste se što lakše, a što profesionalnije našminkali. Svaka od paleta sadrži četiri nijanse kako biste izabrali onu koja najviše odgovara vašem tenu ili ih kombinovale, u zavisnosti od efekta koji želite da postignete. Pakovanje je crno, veoma elegantno te bi ovakav proizvod mogao da bude odličan proizvod koji biste mogli nekome da poklonite. Kada ga otvorite, nikako ne bacajte papirnu ambalažu jer na poleđini svake kutijice nacrtama je mala shemica, vodič za upotrebu proizvoda koja vam olakšava posao i savetujete vas koja boja se za koji deo lica koristi. Sephora Color Correction paleta za lice pomoćiće vam da korigujete neujednačen ten tako da ćete za prikrivanje/neutralisanje crvenila koristiti zeleni korektor, onaj  u boji lavande je za posvetljivanje, odnosno oživljavanje tamnijih zona na licu, bež korektor je za izjednačavanje tena, boja breskve za prikrivanje tamnih podočnjaka. Ova 4 u 1 paletica je vrlo praktična jer sadrži četiri vrste korektora i svi su na jednom mestu. Ne morati svaki put “roniti” po neseseru 😉Sephora Strobing paleta namenjena je strobing tehnici isticanja odrđenih delova lica, ali ovog puta u skladu sa make-up trednom “da sve sija”. Umesto korišćenja tekstura različitih boja kojim biste akcentovali najistaknutije delove lica, od sada ćete se igrati novom tehnikom – dodavanjem sjaja. Njene četiri svetlucave nijanse, od bež do ružičaste, sadrže sjaj kojim se pojačava reflektuje prelamanje svetlosti.
Sephora Blush Sculpting paleta sadrži četiri ružičaste nijanse rumenila a to je sve što vam treba da za samo jedan minut vaše lice postane sveže i zablista.
Sephora Contouring paleta poslužiće vam za brzo menjanje kontura lica jer miksom četiri nijanse dizajnirane su da lako i brzo promene izgled vašeg lica. Cena svih paleta je 2.020 dinara.