KERASTASE CHRONOLOGISTE: NAŠA KOSA STARI A OVI PROIZVODI NEĆE JOJ TO DOZVOLITI

kerastase-CHRONOLOGISTE-linija-protiv starenja koseKako starimo mi tako stari i naš skalp i vlasi kose. Bez obzira na želju svih nas da ostanemo zauvek mladi, jasno je da to nije ostvarivo. Kao što je koži potrebna anti-age nega, tako i kosi treba obezbediti tretman revitalizacije. Za razliku od nekih prošlih vremena kada su žene kupovale anti-age proizvode tek kada primete prve znakove starenja, dame danas razmišljaju unapred i već oko 25. počinju sa preventivnom negom. Kako bi odgovorili na potrebu modernih žena, Kerastase je identifikovao 6 pokazatelja koji ukazuju na starenje skalpa i vlasi kose, ali dobra vest je da je moguće direktno uticati na njih sa unapređenim formulama nove Chronologiste linije.simptomi starenja skalpa i kose

Simptomi stare kose

Ukoliko osetite da je vaš skalp suv, grub, peruta se i često je iritiran, da je osetljiv, često osećate svrab, peckanje i neku vrstu nelagode, to znači da skalp počinje da stari i da mu je potrebna pomoć. Istanjena, beživotna i lomljiva kosa govori nam da je i ona počela da stari i da joj je neophodno obezbediti tretman revitalizacije.

Ekstra brza transformacija kose

Chronologiste je oduvek bila jedna od najluksuznijih linija Kerastase brenda i danas, po prvi put, kombinuje visoku tehnologiju i luksuzno iskustvo za potpunu revitalizaciju kose – od skalpa do krajeva. Svaki proizvod Chronologiste linije sadrži: hijaluronsku kiselinu, vitamin E i abisin. Njihovom sinhronizacijom postiže se potpuna revitalizacija sklapa i kose, nakon rituala u salonu, ili upotrebom proizvoda kod kuće. Iz kompletne linije, posebno se izdvaja Sérum Universel, crni biser Chronologiste linije, koji koristi tehnologiju biomimetičke membrane za zaštitu moćnih aktivnih sastojaka i korišćenje njihovih najvećih potencijala. Inspirisan luksuznim sastojkom kavijara, svilenkasti Sérum Universel deluje tako moćno da može trenutno da transformiše kosu. Mirisne note Chronologiste linije su u skladu sa moćnim sastojcima svakog proizvoda kako bi svaka žena uživala u mirisu svoje kose, ne samo tokom rituala u salonu, već i satima nakon toga.
Cene:
Chronologiste Serum Universel, 40ml, 16.995 din.
Chronologiste Kupka za kosu, 250ml, 3.240 din.
Chronologiste Maska za kosu, 200ml, 5.858 din.
Chronologiste Nega pre kupke, 200ml, 4.320 din.
Chronologiste Krema za zaštitu od toplote, 150ml, 4.080 din.
Chronologiste Parfem u ulju, 100ml, 5.160 din.

 

Foto: press