SVILENKASTE, MEKE I SEKSI: LISCA KOLEKCIJA IZAZOVNIH ČARAPA

Ove jeseni Lisca nam je spremila baš izazovno iznenađenje! Od onog trenutka kada sunce prestane da nam miluje noge i počne da ih “hladi” sveža jesenja temperatura, iz fioke izvucite omiljene čarape sa gaćicama ili možda onu seksi varijantu – samostojeće čarape. Elegantan i seksi Lisca donji veš upotpunjen je i kolekcijom ženskih čarapa sa gaćicama – meke, svilenkaste, u bojama koje nam najčešće trebaju, sa čipkom ili tufnicama, za oblikovanje tela, samostojeće ili nevidljive.
Fine čarape sa gaćicama, tanke 15 dena, namenjenje za svaki dan ili specijalne večernje prilike, sa pamučnim umetkom, ojačanim područjem prstiju, možete naći u crnoj ili boji kože (delom su svetlucave). Novi modeli idealni su za dame koje traže čarape gotovo nevidljive na koži. Cena: 470 din.
U ponudi su i samostojeće, odnosno samodržeće čarape. Zavodljive, debljine 15 den, završavaju elegantnom, elastičnom bordurom sa silikonom koja će čarape pouzdano zadržati na vašim nogama. Područje prstiju je nevidljivo, a čarape izgledaju izuzetno ženstveno i seksi. A baš tako ćete se i vi osećati! Cena: 850 din.
Ekskluzivne čarape sa gaćicama sa dekorativnom čipkom i silikonom u struku. Pa ako vam se desi da vam se čarape vide ispod odeće kada podignete ruku ili u sličnim situacijama, više nema razloga da brinete šta su drugi videli. Jer videli su estetski momenta, elegantnu čipku u struku! Ove svilenkaste čarape napravljene su od mikrovlakana u 3D tehnologiji, što pruža garanciju najvišeg kvaliteta, izuzetnu udobnost i izdržljivost. Umetak je pamučni, područje prstiju ojačano i nevidljivo, crne boje, debljine 30 dena. Cena: 1.590 din.

Posebno atraktivne su moderne čarape sa tufnicama, od 20 dena, sa pamučnim umetkom i sa udobnim strukom. Cena: 1.090 din.

Foto: press