Lancome La Vie est Belle parfem slavi svoj 10. rođendan

Lancome La Vie est Belle parfem predstavljen je 2012. godine, a njegova originalnost, odnosno gurmanska nota irisa “odjeknuli” su i učinili miris omiljenim brojnim ženama. Bio je to miris sreće. Od samog osnivanja 2012. godine, uspeh ovog kultnog mirisa brenda Lancôme utemeljen je na savremenoj viziji sreće. I posle 10 godina od lansiranja priča o uspehu parfemske vode La Vie est Belle prevazilazi njegov neodoljiv miris, a započinje u najlepšem uverenju koje Lancôme želi da podeli sa svetom poruku – Život je lep! Deset godina kasnije, kada slavi rođendan svog legendarnog mirisa, kuća Lancome želi da razmotri njegov značaj u današnjem svetu.

LANCOME la vie est belle 10. rođendan

Lancome La Vie est Belle parfem je miris sreće

Tim povodom, za kuću Lancôme, a povodom 10. rođendana čuvenog parfema, agencija IPSOS sprovela je istraživanje „Stanje sreće u 2022.” Ispitivanje je sprovedeno na reprezentativnim uzorcima od 1.000 ljudi od 16 i više godina iz ukupno 7 zemalja Evrope (Francuska, Italija, Španija, Velika Britanija, Nemačka), kao i u Severnoj i Južnoj Americi (SAD, Brazil), a 3 najvažnija rezultata ovog istraživanja omogućila su brendu Lancôme da unapredi poruku koju ovaj miris šalje. Od 10 ispitanika četvoro je izjavilo da su tokom protekle nedelje zaista rekli ili pomislili da je život lep, a jedna trećina izjavila je da su generalno bili srećni. Međutim, gotovo polovina ispitanika smatra da ne mogu da uživaju u sadašnjem trenutku u dovoljnoj meri. Zbog toga mnogo njih smatra da su već proživeli svoje najsrećnije razdoblje. Suprotno od ovih setnih misli, poruka brenda Lancôme glasi: „Sreća je udaljena samo jedan korak. Sve što treba da učinite je da zakoračite.” Takođe, poziva ljude da u potpunosti iskoriste neposrednu sreću koju sadašnjost nudi.

LANCOME la vie est belle

Ekološki prihvatljivija verzija parfema koji može ponovo da se puni

Ovaj jubilej 2022. godine Lancome obeležava i početkom novog razdoblja za Lancôme kao mirisni brend. Kultna parfemska voda po prvi put nudi mogućnost dopune. Mogućnost ponovnog punjenja i obnovljivi sastojci La Vie est Belle parfem simbolizuje pristup brenda Lancôme prema održivom luksuzu i otkriva novu, ekološki prihvatljivu verziju koja može iznova i iznova da se dopunjava. Posvećenost detaljima i inovativnost u razvoju sirovina za ovaj miris omogućili su upotrebu sastojaka iz održivih izvora. Na primer, pačuli, koji je glavni sastojak mirisa La Vie Est Belle, dobija se iz održivog izvora na Baliju.

Osim toga, smanjena je upotreba stakla za 13 odsto, a istovremeno nije bilo potrebno da se promeni prepoznatljivi izgled bočice. Tako će se svake godine uštedeti milion bočica, odnosno 223 tone stakla. Na sličan način će se smanjiti ekološki otisak spoljašnjeg pakovanja i uštedeti 15 tona kartona godišnje. Prepoznatljiva bočica može da se reciklira i iznova dopunjava. Na ovaj način ljubiteljima mirisa La Vie Est Belle omogućava se da na konkretan način svakodnevno učestvuju u ovoj misiji kojom će se uštedeti 50 % stakla, % kartona, 46% plastike i 66% metala. I na kraju, „krila” na čepu bočice takođe su prošla kroz proces transformacije. Izrađena su od luksuznijih i otpornijih materijala i zrače blistavim sjajem više nego ikad ranije

 la vie est belle 10. rođendan

Julia Roberts u potpunosti otelovljava Lancome La Vie est Belle parfem

Julia Roberts više je od lica koje predstavlja legendarni miris brenda Lancôme – ona ga u potpunosti otelovljava, a pokreću je iste vrednosti koje se neguju u sklopu ove inicijative za sreću. Hemija između mirisa La Vie Est Belle i njegove muze prevazilazi sam osmeh. Autentična i iskrena, Julia Roberts izgradila je karijeru u skladu sa sopstvenim standardima. Kao priznata glumica, ponosna majka i posvećena filantropkinja, Julia Roberts podstiče osećaj sreće kod sebe, ali i ostalih. Njena saradnja s brendom Lancôme još od 2010. godine temelji se upravo na tome.
Sreću od lepote deli samo jedan korak. To je misao vodilja brenda Lancôme od samih početaka, a Julia Roberts njeno je otelovljenje. U pravom smislu reči.
– Zaista verujem da je za lepotu ključno da budemo srećni u životu. Mislim da je sreća jedna od najočitijih emocija kod ljudi, sviđalo vam se to ili ne, na licu, u pogledu i u stavu se vidi kako živite svoj život. Mislim da je to ključ za lepotu. Zaista, šarmantnost osmeha funkcioniše samo ako on odražava iskrenu sreću – smatra Julia Roberts.

Foto: Lancome press