Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow tečni puder za negu i blistavost kože

Lancome Teint Idole Ultra Wear tečni puder od sada je dostupan i u novoj formuli – Care & Glow, koja kožu čini blistavom, a ujedno je i neguje. Uz lakoću idealnog prekrivanja i 24-časovnu postojanost, Teint Idole Ultra Wear je pre 25 godina prvi put dokazao da postojanost ne znači i težak osećaj na licu. Lancôme sada predstavlja novu formulu za negu i blistavost kože – Teint Idole Ultra Wear Care & Glow. Zahvaljujući postojanoj srednjoj prekrivnoj moći koža izgleda ujednačeno uz 24 časa blistavosti. Kombinacijom nanošenja više slojeva, ako je potrebno intenzivnije prekrivanje i efekat besprekornog tena, koža ostaje dugotrajno prekrivena zdravim sjajem.

lancome Care & glow

 

 

Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow tečni puder u formuli sadrži Neo-Glow tehnologiju

Primenom izuzetno lagane tehnologije koja se stapa s kožom – Lancôme tehnologija Neo-Glow delotvorno povezuje formulu s kožom, bez nakupljanja, stvrdnjavanja i razmazivanja. Svetlost pigmenata prirodno ističe crte lica i koži daje naglašen zdrav sjaj do 24 časa. Srednje prekrivanje uz mogućnost nanošenja više slojeva sakriva nesavršenosti i traje ceo dan. Koža je ujednačena i blistava odmah nakon nanošenja, a efekat dugotrajan zahvaljujući teksturi koja je postojana, otporna i osigurava prirodan izgled kože. Za savršenu negu brine se formula koju čini 82 procenata seruma, hijaluronska i bademova kiselina.

Kao temelj nege i blistavosti kože, novu formulu Teint Idole tečnog pudera odlikuju unapređena svojstva seruma za poboljšanje kože neposredno nakon primene i tokom nošenja. Izvrsna za hidrataciju kože, mikrokapsulirana hijaluronska kiselina obogaćuje novu formulu Lancome tečnog pudera. Poznata je i po tome što može zadržavati 1.000 puta veću količinu vode od svoje težine, čini kožu hidriranom i mekom. Bademova kiselina je čuvena po pročišćavanju i zaglađivanju površine kože tokom vremena, pa što se puder duže koristi, koža je iz dana u dan sve blistavija.

Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow

Cena: Teint Idole Ultra Wear Care & Glow tečni puder, 30 ml, 6.289 din.

care & glow lancome

Foto: Press