Lekovito bilje iz Srbije pretočeno u unikatne formulacije za negu kože

multiactiv Herbal Infusion kolekcija proizvoda sa čajem cena dinara Lekovito bilje u narodnoj medicini koristi se još od antičkih vremena. Čajevi od pojedinih biljaka, u obliku napitaka, vrlo blagotvorno deluju na organizam, ali, poznate su i brojne koristi od njihove topikalne primene, direktnog nanošenja na površinu kože. Upravo ove činjenice insprisale su kozmetički brend MULTIACTIV da patentira tehnološki postupak, koji pozitivna dejstva lekovitog bilja, poreklom iz netaknutih predela Srbije, pretače u unikatne formulacije za negu kože.

Inovacija u nezi kože – lekovito bilje u sinergiji sa savremenim sastojcima

MULTIACTIV predstavlja autentični, u svetu jedinstveni postupak proizvodnje u kojem su ujedinjena pozitivna dejstva kamilice, hajdučke trave, belog sleza, majčine dušice i žalfije sa efektima savremenih kozmetičkih sastojaka, kao što su beta glukan, biopeptidi, vitamin E, niacinamid, hidrirajući kompleks i alantoin. Ova inovacija u nezi kože omogućava sinergijsko delovanje čajne infuzije lekovitog bilja – bogate antioksidansima, mineralima, vitaminima, flavonoidima i etarskim uljima, sa regenerativnim, hidrirajućim i umirujućim delovanjem aktivnih komponenti.

Spoj najboljeg iz prirode i najefikasnijeg iz nauke

Kao rezultat ovog postupka nastali su MULTIACTIV HERBAL INFUSION proizvodi – jedinstveni po sastavu i tehnologiji izrade, koji spajaju najbolje iz prirode i najefikasnije iz nauke, kako bi negovali, štitili, regenerisali kožu i usporili njeno starenje.
Usled originalnosti postupka, kombinacije sastojaka i negujuće osnove, dobijaju se jedinstvene formule za efikasnu i harmoničnu negu, pogodne za sve tipove kože i svaku životnu dob. Dodatni ugođaj i uživanje u iskustvu nege upotpunjava opuštajući miris lekovitog bilja, baš kao i vizuelni ugođaj, jer će vas ovi proizvodi na vašoj beauty polici podsetiti na one apotekarske bočice i teglice.

Herbal Infusion multiakctiv linija sa čajem cena

Herbal Infusion trio proizvoda za dubinsku negu i osveženje

Herbal Infusion dnevna krema je lagane teksture, lako se nanosi na kožu i brzo upija. Prvi susret kreme sa kožom je rashlađujući osećaj i osvežavajući efekat. Miris lekovitog bilja zagolicaće vaša čula čim otvorite staklenu teglicu koja čuva formulu kreme. Međutim, miris je nežan i neopterećujuć, i nećete ga osetiti na koži. Dnevna krema dugotrajno hidrira kožu i odlična je podloga za dalju negu i nanošenje šminke, čak i za kombinovanu i masnu kožu, koju je najteže negovati. Od aktivnih komponenti sadrži kamilicu, hajdučku travu, beli slez, beta glukan, biopeptide i vitamin E. Cena: 1.275 din/50 ml.

Herbal Infusion multiactiv dnevna i noćna krema čaj cena beautea

Herbal Infusion svilenkasta noćna krema, za razliku od dnevne, bogatije je teksture, gušća i koncentrovanija, a i miris bilja u teglici je malo intenzivniji. Iako bogatije teksture, noćna krema se takođe lako nanosi na kožu, koja izgleda bogato nahranjena. Formulisana je tako da dubinski hrani i oporavlja kožu tokom “treće smene” tako da ujutru izgleda glatka i blistava. A za maksimalan učinak brinu se majčina dušica, hajdučka trava, žalfija, vitamin E, niacinamid i hidrirujaući kompleks na bazi prirodnih šećera, hijaluronske kiseline i uree. Cena: 1.275 din/50 ml.

Herbal Infusion tonik je treći proizvod iz nove Multiactiv kolekcije. Optimalna kombinacija čaja (kamilice i žalfije) i aktivnih komponenti (niacinamid i alantoin) u toniku ima umirujuće i hidrirajuće dejstvo. Odlično čisti i osvežava kožu pa će vam ovakav tonik biti sjajan “spasilac” za kožu tokom narednog perioda, posebno kada krenu velike vrućine. Prijaće vam kada završite radni dan, istuširate se ili umijete i skinete šminku, a zatim licu, vratu i dekolteu priuštite ovo tonik-osveženje. Za potpuni užitak, tupfere natopljene tonikom možete da držite na licu 5 do 10 minuta, a nakon toga nanesete odgovarajuću kremu za lice. Cena: 500 din/120 ml.

Herbal Infusion multiactiv tonik za lice čaj cena

Foto: Multiactiv