Les Doubles Sandales: Duple sandale kao spoj luksuza i avangarde

Les Doubles Sandales ili duple sandale kreacija su brenda Jacquemus i dizajnirane kao deo kolekcije Les Sculptures. Kao takve izložene su u umetničkoj galeriji La Foundation Maeght. 

 Jacquemus Les Doubles sandales predstavljaju oličenje luksuza spojenog sa avangardnom estetikom. Kao što im i originalno ime kaže, “duple sandale” izrađene su od glatke kozje kože. Privlačan i inovativan skulpturalni dizajn ima siluetu sa duplom štiklom te je ovaj nekonvencionalni model u startu namenjen obožavaocima neobičnih modnih trendova.

les doubles sandales

Les Doubles Sandales u stvari su veoma stabilne i udobne

Iako na oko izgledaju kao obuća koja bi vam radije stajala kao ukras na polici, duple sandale su zapravo vrlo udobne i nosive. Ovaj par sandala je lako nosiv i za dnevne prilike, a stabilna dupla potpetica i izdržljiv kožni đon omogućavaju da graciozno plešete celu noć bez napora. Sandale su  izrađene od kozje kože, oblih su prstiju, imaju delikatnu trakicu preko prstiju na otvorenoj konstrukciji, a podesiva kopča za gležanj obezbeđuje sigurnost i udobnost. Bilo da su odabrane za glamuroznu večeru ili noćni izlazak ove skulpturalne sandale savršen su dodatak za podizanje svake odevne kombinacije. Prodaju se po ceni od 990 eura.

JACQUEMUS les doubles sandales

JACQUEMUS les doubles sandales