Probudite je! LIERAC vitaminski koncentrat za UMORNU KOŽU

Da bi pomogao umornoj koži Lierac je posegao za saznanjima iz medicinskog tretmana lepote, tačnije iz oblasti mezoterapije, gde se posredstvom iglica kokteli vitamina i minerala ubacuju u kožu. I, kreirana je linija Mesolift čiji je glavni sastojak vitamin C. A najnoviji proizvod ove kolekcije je Mesolift C15 koncentrat.

Glavni sastojak – svemoćni vitamin C

Kada je organizam iscrpljen – iscrpljena je i koža. Tada su joj potrebni dodatni vitamini i minerali jer znaci umora su jasni – bledilo, bezbojan ten bez blistavosti, opuštena koža, bez tonusa. Glavni sastojak Lierac Mesolift linije je vitamin C koji učestvuje u čitavom nizu funkcija u koži, od jačanja prirodne zaštitne barijere, preko antoksidativnog delovanja, do učešća u sprečavanju melanogeneze i proizvodnji kolagena. Vitamin C, zato, deluje na prosvetljavanje, smanjenje bora i vitalniji izgled kože. Mesolift je jedna od najpopularnijih linija Lierac nege, a sada je doživela transformaciju u skladu sa novim tehnološkim saznanjima.

C15 koncentrat protiv zamora kože

Koncentrovani preprat koji se bori protiv zamora kože, sadrži 15 odsto čistog vitamina C u prahu koji se aktivira prilikom prve upotrebe ampule a zatim se meša sa fluidom. Na ovaj način čuva se  stabilnost vitamina C i njegova optimalna koncentracija tokom upotrebe. U fluidu se nalaze druge važne supstance za vitalnost kože:

–  mineralni kompleks sačinjen od cinka i bakra podstiče obnovu ćelija i povećava njihovu proizvodnju energije

– aminokiseline koje su deo prirodnog vlažećeg faktora kože – 7 aminokiselina prirodnog porekla sastavni su deo ovog koktela vitalnosti, a zadužene su da čuvaju elastičnost i hidriranost kože

– hijaluronska kiselina je još jedna nezaobilanzna supstanca u održavanju jedrosti i vlage u koži.  Lierac je ovu vrednu supstancu inkapsulirao da bi prodrla ka dubljim slojevima kože i čuvala njihovu hidriranost.

Fluid je bez ulja, super-brzo-upijajući, sačinjen po pravilima Lierac “aktivnih” tekstura koje se stapaju sa kožom i aktiviraju nanošenjem osećaj potpune svežine uz baršunast izgled kože.

Višestruko dejstvo

Mesolift C15 koncentrat deluje višestruko:

– sprečava pojavu bora, stimuliše produkciju kolagena
– štiti kožu od oksidativnog stresa
– tenu daje svežinu, obnavlja jedrinu i blistavost.

Klinička ispitivanja na dobrovoljcima pokazala su da 9 od 10 žena koje su koristile serum, smatraju da je već nakon 15 dana upotrebe – odnosno nakon potrošene jedne ampule – njihova koža svetlija, jedrija, ujednačenijeg tena. Nakon mesec dana, rezultati su bili sjajni – koža je delovala vitalnije, imala bolji tonus i blistavost.

U pakovanju su 2 ampule (2×15 ml), koje obezbeđuju serum za jednomesečnu negu. Tretman se može koristiti više puta godišnje, po potrebi. Ampule su kreirane od 100 odsto reciklirajuće plastike, praktične, jednostavne i – pravi su ukras u kupatilu.

Miris koji ćete voleti

Koliko volimo Lierac transformativne, aktivne teksture koje daju osećaj ugodnosti i blsitavost, toliko volimo i Lierac mirise, a za redefinisanu Mesolift liniju kreiran je poseban miris pun aromatičnih, iskričavih i zelenih nota, za osećaj potpune svežine.

Gornje note: ružičasti grejp i bršljan

Srednje note:  šafran i menta

Donje note: pačuli, mošus i gurmanski akord

Cena: 9.140 din.

 

Foto: press