Za sezonu jesen/zima 2020. LISCA spaja jednostavnost i raskoš

Lisca-IMPRESIVE-i-ILLUSION-kolekcija-donjeg-VEŠA

Za sezonu jesen/zima 2020. Lisca je pripremila kolekciju donjeg veša koja spaja jednostavnost i raskoš. Modeli su senzualni, od brižljivo odabranih materijala. Mekano mikro pletivo garantuje udobnost kolekcije koja donosi moderne krojeve s brojnim detaljima, dok lagani til daje pravu meru diskretne prozirnosti. Kombinovani su detalji poput raskošnog veza, meke baršunaste čipke, satenskih detalja i Swarovski kristalići.

Illusion i Impresive – dve nove linije

U novoj Lisca Selection kolekciji izdvajaju se dve linije – Illusion i Impresive, sa “eye-catcher” modelima koji na prvo mesto stavljaju ženstvenost i glamur. Illusion je rublje u kojem žena oseća svoju moć u raskošnim, ženstvenim modelima i modernim krojevima. Raskošni vezeni detalji na grudnjacima i gaćicama dizajnirani su tako da akcentuju obline i senzualnost, u dve boje – crnoj i okeantirkiznoj.
Illusion linija za spavanje donosi elegantne pidžame i spavaćice izrađene od prijatnog, mekog viskoznog tkanja koje lepo pada niz figuru. Ukrašene su raskošnim vezom i elastičnim tilom. Diskretni prozirni umeci na rukavima, nogavicama, bočnim delovima, kao i na pidžamama dodaju pečat glamura i zavodljivosti.

Prijatno mikro tkanje

Impresive je linija rublja koja spaja mekoću baršunaste čipke i prefinjenost satenskih detalja. Mekano mikro tkanje je udobno, lepo prianja uz telo, sa detaljima od seksi tila. Visoke gaćice, halter s držačima, grudnjak sa žicom u crnoj nijansi ukrašeni su neobičnom čipkom na prozirnom tilu što ih čini posebno senzualnim. U Impresive liniji naćićete i dva modela moderno krojenih gornjih delova, bluza od prijatnog viskoznog pletiva (s elastinom). A detalji od prozirnog tila i flok čipke daju im dozu elegancije i glamura.

lisca-BODI-SA-DUGIM-RUKAVIMA-IMPRESSIVE
IMPRESSIVE bodi sa dugim rukavima, 7.990 din.
Lisca-HIGH-LEG-BRAZILKE-ILLUSION
ILLUSION high-leg gaćice/brazilke, 3.390 din.
Lisca-PIDZAMA-DUGIh-RUKAVA-ILLUSION
ILLUSION pidžama dugih rukava, 7.990 din.
Lisca-Selection-Impressive-PUSH-UP-GRUDNJAK
IMPRESSIVE push up grudnjak, 6.390 din.

 

Foto: press