Podržimo prirodu uz kupaće kostime napravljene od otpadne plastike

eko-kupaci-kea-lisca cena dinara Svetska mora sve su zagađenija plastikom, a svest o tome raste svakodnevno, kako kroz ekološki aktivizam ljudi, tako i preko korporativnih projekata zaštite morskih voda i okeana. Svaki novi dan namenjen je aktivnom traženju rešenja za očuvanje prirode, a svoj doprinos daje modni brend Lisca novom linijom KEA eko kupaćih kostima.

Visokokvalitetna ekološka kreacija

S obzirom na to da je trajna ili reciklirana moda deo rešenja za recikliranje otpada, odbačena plastična ambalaža počela je ponovo da se koristi. Kupaći kostimi Kea iz linije Lisca Cheek predstavlja visokokvalitetnu ekološku kreaciju, jer je materijal od kog su modeli izrađeni proizveden od otpadne plastike, odnosno od plastičnih boca. Na ovaj način, ukoliko vaš izbor padne na neki od KEA modela, ekološkim kupaćim kostimom poručujete da vam – nije svejedno.

Umesto jednog, dobiješ dva modela

Eko kupaći kostimi pogodni su za dvostrano nošenje, nemaju plastičnih kopči, a poklonice modnih detalja moći će da se odluče za grudnjak sa biorazgradivim ukrasom. A zašto baš eko kupaći kostim?

• jer je recikliran i njime spašavaš okeane
• jer ga možeš nositi sa obe strane i jednim modelom dobiješ čak dva
• jer je savremen i moderan
• jer je izuzetno udoban

JEDNODELNI KUPAĆI BEZ ŽICE “KEA”, 5.690 din.
ASIMETRIČAN TOP “KEA”, 2.990 din. VISOKE GAĆICE, 2.590 din.
GAĆICE SA VEZIVANJEM “KEA”, 2.590 din. TROUGLASTI BIKINI, 2.990 din.
GAĆICE “KEA”, 2.590 din. GRUDNJAK SA ŽICOM, 4.190 din.


Foto: press