MANGO COMMITTED: ECO-FRIENDLY KOLEKCIJA KAO ZVEZDA MARTOVSKE KAMPANJE

Španski brend Mango predstavlja Committed kolekciju izrađenu od eco-friendly materijala – organskog i recikliranog pamuka i recikliranog poliestera. Kolekcija od održivih materijala pokazatelj je posvećenosti brenda radu u ekološki prijateljskoj sredini i kriterijumima održivog razvoja. Deo je Take action projekta, kojim španski brend dokazuje da je svestan neophodnosti usvajanja ekoloških principa u svakodnevnim aktivnostima i kriterijuma održivog razvoja u svim oblastima poslovanja. Committed kapsula linija ujedno je i zvezda martovske kampanje, a biće dostupna i u našim prodavnicama.

Ovu Mango kolekciju čini 25 ženskih artikala u minimalističkom stilu. Inovativne forme i volumeni provlače se kroz celu kolekciju. Prirodne tkanine od kojih je sačinjena kolekcija bojene su ekološkim bojama neutralne palete, svaki komad ima međunarodni sertifikat koji garantuje njihovo ekološko poreklo, a kolekcija je izrađene u fabrikama u Portugaliji, Turskoj i Maroku.

Kampanju čije su glavne zvezde modeli Raquel Zimmermann i Mathias Lauridsen snimio je Josh Olins, dok stajling potpisuje Aleksandra Woriniecka. Atraktivne fotografije i video materijal su nastali u legendarnoj Maison Gaudet, remek delu organske arhitekture sa potpisom Antti Lovag, smeštena u Tourrettes-sur-Loup.

Foto: Mango press