MOJ RADNI KUTAK: ODAVDE MI SE NE IDE, UOPŠTE!

Nekada je važilo pravilo da radna soba ili radni kutak mora da izgleda ozbiljno, pomalo birokratski dosadno, ali, danas, na sreću, to više ne važi. Danas je u trendu enterijerska belina u kojoj je poželjno da se nađu detalji u jarkim ili pastelnim bojama kako bi se razigrao prostor. I tako, dok neki čeznu da nađu i pretvore delić životnog prostora u radni kutak, drugi od njega naprave toliko prijatan i lep ambijent da iz nega ne bi izlazili po ceo dan.

Neutralne tonove odavno su zamenile boje. Teško je precizno definisati određene stilove uređenja ambijenta, kao što je, na primer, prepoznatljiv skandinavski stil,, ali je već duže vreme primetna enterijerska estetika kojom domira bela boja na koju se nadograđuju sve druge.

Koloritni detalji su traženi momenat u prostoru i uvek su dobrodošli u ambijentima koji odišu belinom ili toplinom prirodnog drveta. Previše reči u ovakvim pričama nije potrebno. Pogledajte nekoliko primera koje smo odabrali za vas a koji vam mogu poslužiti kao dobra inspiracija.

Foto: Pinterest