Za žene koje su baš ono što žive ARMANI je kreirao “MY WAY” parfem

Jesen 2020. Giorgio Armani obeležiće novim parfemom MY WAY čije ime ujedno prenosi snažnu i jedinstvenu poruku – odlučna sam da sledim sopstveni put.

Jesen 2020. Giorgio Armani obeležiće novim parfemom MY WAY čije ime ujedno prenosi snažnu i jedinstvenu poruku – odlučna sam da sledim sopstveni put. My Way je ženstven, svetli miris belog cveća, miris koji ne samo što je uspeo da ovekoveči duh znatiželje i povezanosti, već i da prikaže njegovu srž „Ja sam ono što živim”. U konceptu ovog parfema sabrana su brojna životna putovanja, i ona geografska ali i ona emotivna, kao i njihov uticaj na kreiranje našeg karaktera koji oblikuju ljudi koje srećemo na tim putovanjima i trenuci koje proživljavamo.
Američka glumica Adria Arjona lice je ovog parfema. Adria deli jedinstveni afinitet prema filozofiji koja stoji iza ovoga parfema, o čemu najbolje svedoče njen karakter i životni stil, odnosno njena otvorenost prema novim iskustvima i povezanost sa drugima. Osim što će postati ambasadorka parfema My Way, takođe će predstavljati i dekorativnu kozmetiku brenda.
Kako ističu u kući Giorgio Armani, Adria Arjona je pustolov, moderna žena današnjice: inteligentna, znatiželjna, nezavisna i bez predrasuda, sposobna da ceni svako životno iskustvo. Ona je prava građanka sveta koja, zahvaljujući svojim jedinstvenim iskustvima i susretima, sa pravom može reći “ja sam ono što živim”.
Parfem My Way predstavlja i prekretnicu u planu posvećenom smanjenju uticaja na životnu sredinu i borbi protiv klimatskih promena, jer kako kaže sam Giorgio Armani – ne možemo ignorisati činjenicu da budućnost mladih naraštaja zavisi od naših izbora. Baš zbog toga My Way inovativni sistem ponovnog punjenja, za njegovu izradu korišćeni su reciklirani materijali, a sačuvano je i 650 hektara madagaskarske prašume.
Parfem je trenutno moguće kupiti samo u internet prodavnici brenda Armani beauty, a prvu reklamnu kampanju na globalnom nivou videćemo 6. septembra 2020.

Foto: press