MODA ZA KUĆU U VELIKOJ GALERIJI KC GRAD

6

KC Grad je i ove godine pripremio izložbu MODA ZA KUĆU na kojoj će se do 20. decembra predstaviti dobro poznati, ali i neki do sada nepoznati kreativni dizajneri i majstori iz sfere enterijera, nameštaja, ali i još ponečeg prikladnog za poklone. Velika galerija KC Grad (Braće Krsmanović 4) biće pretvorena u dizajnerski showroom u kome ćete videti, pre svega, pravi mali festival svetla, jer će se u ponudi naći dosta dizajniranog osvetljenja koje je napravljeno reciklažom i promenom namene predmeta.11070394_927053863995122_2660446673267326026_o

Reciklaža, kao i uvek predstavlja naš izbor jer, ne samo da je u pitanju interesantan dizajn, već se vodi računa i o životnoj sredini. Pored osvetljenja u ponudi je i nezaobilazni nameštaj, što reciklirani što novi, ali i dosta kućnog tekstila, kućne dekoracije, malo nakita, novogodišnjih ukrasa, dečjih stvari i drugih ideja za poklone. Ovo je mesto gde ćete sigurni uspeti da pronađete nešto za sebe ili da se inspirišete i poklonite neserijske proizvode svojim prijateljima za praznike.

Na izložbi će učestvovati više od 20 izlagača: Ivana Josipović Škikenage (lutkice), Vladislava Đorđević i Snežana Ivanovski (TikveLampe), Serendipity Studio (novogodišnji ukrasi), Dragan Dobrac (nameštaj i dekoracija), Mamaya (broševi i ukrasni papir), Atelje Mali vrt (keramika), Snežana Milenković (daske od plemenitih vrsta drveta), Dve stolice majstorice (nameštaj), Nebojša Mihajlović (nameštaj), Biljana Topalović (nakit), M design Milica Petrović (kućni tekstil i nameštaj), Sklop (reciklirane lampe), Rename Nikolina Kostur (kućna dekoracija), Minoo Ana-Marija Ilić (nameštaj), Jelena Ranđelović (keramika), Slađana Marinković (kućni tekstil), La Mia Casa Jelena Rogić (dekoracija), Gold Supernova (osvetljenje), Hanging Dejan Paunović (osvetljenje), Branko Gavrić – Cutart, Sara Dević (osvetljenje), Clean Cookies Irena Uzelac (ručno rađeni sapuni), Miodrag Đorđević (osvetljenje) i Milena Bugarski (keramika).

modazakucu

Foto: press