MR. DADDY DIESEL KOLEKCIJA MUŠKIH SATOVA: GLOMAZNI & ALTERNATIVNI

Već 15 godina DIESEL nosi titulu vodećeg alternativnog brenda kada je reč o satovima, posebno muškim. Za ovu sezonu spremna je MR. DADDY kolekcija na osnovu koje možemo da zaključimo da se DIESEL vraća svojim počecima – glomaznim modelima, u kombinaciji sa nesvakidašnjim materijalima. Brojčanici su bogati, ispunjeni mnoštvom detalja u kućištu promera 51 mm, na kožnoj ili metalnoj narukvici. Ovakav spoj detalja, kućišta i narukvica predstavlja dinamičnu konstrukciju na koju smo i navikli kad je ovaj brend u pitanju.
Naš izbor pao je na četiri primerka koja vam predstavljamo. Osim što se vizuelno razlikuju u detaljima kućišta i prema narukvici, kao i njenoj širini (od 25 mm do 28 mm), svi satovi imaju istu vodootpornost – 3 ATM, garancija imje dve godine, a možete ih naći u BPM radnjama.


Prvi model u nizu je MR DADDY 2.0 DZ7332, ima kožnu braon narukvicu širine 28 mm, a cena mu je 42.590 dinara. Drugi je model MR. DADDY DZ7279, u jarkocrvenoj boji, sa silikon/gunmetal prevlakom. Mehanizam mu je analogno-digitalni-hronograf i staje 48.690 dinara. Treći model MINI DADDY DZ7338 ima za nijansu manje kućište debljine 10 mm i promera 54 mm. Narukvica je od svetlobraon kože, a cena je 34.190 dinara. BIG DADDY DZ7194 je delom analogni, delom digitalni i ovaj ogroman sat sa reljefnom teksturom i digitalnim ekranom, lak je za čitanje vremena, ali i sa ovako efektnom kožnom belom narukvicom, može da postane vaš zaštitini znak ovog leta. Cena ovog “tatice” je 36.590 dinara.

Foto: Diesel