REGENT PORTO MONTENEGRO: NA KORAK DO WORLD LUXURY HOTEL NAGRADE

16076727899_68452921b9_o (4)Regent Porto Montenegro je na korak do osvajanja prestižne World Luxury Hotel Awards nagrade koja se dodjeljuje u oblasti luksuznog turizma. Februara ove godine, Regent Porto Montenegro je po prvi put nominovan za priznanje World Luxury Hotel Awards te je tako ovaj hotel jedini iz Crne Gore u trci za ovu laskavu titulu. Samim tim što je nominovan, Regent Porto Montenegro svrstan je rame uz rame sa ostalim hotelima iz lanca Regent Hotels & Resorts koji su bili nominovani i našao se u društvu prošlogodišnjeg dobitnika – hotela Regent Phuket Cape Panwa na Tajlandu.

2015 WLHA Nominee Logo“Počastvovani smo nominacijom, koja je u hotelijerstvu, sama po sebi privilegija. Osvajanje ovog priznanja bi predstavljalo čast i potvrdu kvaliteta dosadašnjeg rada, kao i obavezu da kontinuirano unapređujemo kvalitet usluga i sadržaja. Nadamo se da će naši gosti i partneri prepoznati važnost glasanja i podržati nas u našem nastojanju da ovaj Oskar nađe dom u Tivtu”, poručuju iz menadžmenta hotela Regent. World Luxury Hotel Awards je globalna organizacija koja nominuje svetske hotele luksuzne kategorije koji zadovolje standarde besprekorne usluge i luksuznog smeštaja za ovo renomirano priznanje. Nagrada se dodeljuje sa ciljem unapređenja postojećih i promocije izuzetnih standarda unutar segmenta luksuznog hotelijerstva. Hotelima koji dobiju najviše glasova putem online ankete uručuje se ovo važno priznanje na Gala ceremoniji tokom druge polovine godine, dok je sama nominacija za ovako prestižnu nagradu dodatna podrška promociji hotela i Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije na globalnom nivou.
Korak koji deli hotel od trenutka kada će mu ovaj Oskar za turizam i hotelijerstvo biti uručen je online glasanje koje će trajati do 19. jula na linku http://www.luxuryhotelawards.com/node/add/vote/222566

Foto: Regent Porto Montenegro press