ALEXANDER NUT, NIPPLEPEOPLE I B2S ZVEZDE PRVE IQ ŽURKE

Britanski DJ Alexander Nut, hrvatski elektropop sastav Nipplepeople i domaći DJ dvojac B2S (Aleksandra Duende i Andrija Akioki) zvezde su prvog izdanja žurke IQ party koja će se održati u četvrtak, 31. oktobra 2019. godine, u Urban Hungaru.
Nipplepeople, poznata elektropop grupa iz Zagreba koju čini tajanstveni maskirani dvojac, donosi svoje najveće hitove na prvu IQ Party. Iako su u svojoj desetogodišnjoj karijeri dali svega nekoliko intervjua i medijski se nisu mnogo eksponirali, njihova muzika je uspela da osvoji ceo region.
DJ Alexander Nut, poznat je beogradskoj publici, a pogotovu onima koji prate radijsku scenu, jer je jedan od najznačajnijih britanskih radijskih voditelja i najistaknutijih DJ-eva popularnog Rinse FM. Od 2015. godine pokrenuo je NTS radio, kao novo poglavlje u svojoj karijeri. Alexander Nut svoje setove bazira na različitim pravcima House, Soul, Hip Hop, Jazz, Afrobeat, Reggae i Funk muzike. Nut je i vlasnik poznate izdavačke kuće Eglo Records, koju je osnovao sa DJ-em Floating Points, a koja u portfoliju ima izdanja svetski poznatih britanskih muzičara kao što su: Anderson Paak, Fatima, Henry Wu, Funkineven, Biron The Aquarius, Steve Spacek i mnogih drugih.
B2S (Aleksandra Dunede i Andrija Akioki) su brat i sestra, koji su predstavnici beogradske DJ scene i oni će svojim back to back setom otvoriti ovu žurku.
Ulaznice za IQ Party su besplatne, ali neophodne za ulaz na žurku.

Foto: press