NA PRVOJ IQ ŽURKI U BEOGRADU NASTUPA I DJ ALEXANDER NUT

Na prvoj IQ žurci, koja se 31. oktobra održava u Beogradu, u Urban Hangaru, nastupiće i britanski DJ Alexander Nut, inače veliki poznavalac muzike koji u svojim setovima uspešno kombinuje najrazličitije muzičke žanrove – House, Soul, Hip Hop, Jazz, Afrobeat, Reggae i Funk. On je čovek koji stoji iza izdavačke kuće Eglo Records, koju je osnovao sa DJ-em Floating Points. Eglo Records je ponosni vlasnik izdanja svetski poznatih britanskih muzičara kao što su: Anderson Paak, Fatima, Henry Wu, Funkineven, Biron The Aquarius, Steve Spacek i mnogih drugih.
Više od decenije jedan je od najznačajnijih radijskih voditelja i jedan od najistaknutijih DJ-eva popularnog Rinse FM, još dok je bio piratski radio. Alex Nut 2015. pokreće novo muzičko poglavlje na NTS radiju učvrstivši svoju poziciju jednog od najvažnijih selektora i prozivođača ukusa na britanskoj radijskoj sceni.
Alexander Nut nastupa na prvoj u nizu žurki u okviru IQ platforme. Ulaznice za IQ Party su besplatne, ali je neophodno doći do njih.