Nespresso praznične kafe sa ukusom toplih začinskih nota, vina, karamele, badema…

Nespresso praznične kafe ovog decembra zavode i osvajaju sva čula, a kako i ne bi kada mirišu na festive season. Poslednji dani ove 2023. obojeni su prazničnom groznicom a kako bi se spremili za tu zahtevu akciju prvo što treba da uradimo je da se prepustimo užitku – ukusu i mirisu dobre kafe. Jedna je sa šlagom, aromom cimeta i kriškom pomorandže na obodu šoljice, druga sa aromom karamele i komadićima biskvita, a treća sa omiljenom prazničnom poslasticom marshmallow i crnom čokoladom…

Nespresso Festive Christmas Corner u šoping centru Galerija

Nespresso, svetski poznati brend, pionir sistema kafe u kapsulama, organizovao je Nespresso
Festive Christmas Corner u šoping centru Galerija koji će biti otvoren sve do 7. januara 2024.
Ovo je sjajna prilika da pred Novu godinu probate fantastične kafe iz prazničnih limitiranih Nespresso serija, kako iz Original tako i iz Vertuo linije. Ove kafe možete da pronađete upravo u Galeriji, gde je nedavno otvoren i novi Nespresso nano Boutique Galerija, u kome vas čekaju praznični popusti i do 50 odsto na aparate za kafe.

Nespresso praznične kafe – tople slatke začinske note, vino, karamela, badem…

Iz Original linije, kafa Festive Black Espresso ima drvenaste arome pomešane sa toplim, slatkim začinskim notama i nežnim notama voća. Kafa Frosted Caramel Nuts je nežnih aroma karamele i badema, a Seasonal Delight Spices ima autentične arome začina i vina. I za Nespresso Vertuo liniju osmišljena su tri nova ukusa: Black Double Espresso, Seasonal Delight Spices i Frosted Caramel Nuts. A na policama novog Nespresso nano boutigue u šoping centru Galerija, kao i na svim drugim prodajnim mestima, kao i u online prodavnici, čekaju vas praznični aksesoari sa kojima uživanje u kafi postaje potpuno.

Uz Nespresso praznične kafe i festive šolju kraj decembra biće još svečaniji

Fenomenalan Nespresso x Fusalp Advent Calendar Vertuo iz dana u dan obradovaće vas novom kafom, kako biste na kraju dobili ekskluzivni poklon – prelepu Festive šolju. Nespresso se ove
sezone udružio sa brendom Fusalp (brend poznat po skijaškoj opremi, a ime je dobio po skraćenici od „fuseau from the Alps“ jer je rođen u francuskim Alpima), kako bi nam približio uživanje u praznicima na planini. Hit zimske sezone je stil Alpine Chic – elegancija u kombinaciji sa rustičnim detaljima alpskih brvnara u koju se savršeno uklapaju Barista Festive čaše koje će učiniti da praznični dani budu još svečaniji.

nesspreso praznične kafe

nespresso praznične kafe

Foto: press