NOVE KREACIJE UIGRANOG TANDEMA: STARA PISMA I RAZGLEDNICE NA MODELIMA ANE LJUBINKOVIĆ

Uz podršku kompanije Avon naša modna dizajnerka Ana Ljubinković ekskluzivno je predstavila dve nove kolekcije – jesen/zima 2017-2018 i proleće/leto 2018, dok je umetnički pečat Aninih radova dodatno naglašen make-upom uz novu formulu Mark Big&Style Volume maskare. Ljubitelji mode i šminke tako su dobili priliku da se još jednom uvere u kreativnu moć dobro poznatog tandema i budu deo jedinstvenog modnog iskustva.

Idealizovani i romantični isečci tuđih prošlosti pronađeni u starim, odbačenim pismima i razglednicama stranaca, poslužili su kao idealna inspiracija za dve različite kolekcije modne dizajnerke i umetnice Ane Ljubinković. Kako bi doprineo stvaranju posebne atmosfere,  Avon je zahvaljujući novoj Mark Big&Style Volume maskari, koja pruža fleksibilnost, kontrolu, volumen i mogućnost da se nanese više puta tokom dana, modelima pružio upečatljivi make-up look koji ima snagu da priča priču Aninih kolekcija. 

Uz pomoć kreacija koje je Ana pripremila za jesen/zimu 2017-2018, beogradska publika mogla je da uroni u ljubavne priče mornara, vojnika, ali i običnih putnika. Intimne priče intezivirane distancom i razdvojenošću čine voljenu ženu idealnom, gotovo eteričnom. Uz nove modele na pisti smo videli i originalne cipele poznatog beogradskog brenda ABO, koje su specijalno dizajnirane kako bi upotpunile kolekciju.  Anini modeli, odeveni u vazdušaste karnere, noseći simbole ljubavi u kombinaciji sa novom Avon Mark maskarom, prenosili su posebnu dramatičnost. Kolekcija za proleće/leto 2018, koju su iste večeri gledaoci bili u prilici premijerno da vide, probudila je nostalgiju za vremenom i prostorom koje nismo neposredno doživeli, ali koje smo osetili držeći u rukama stare razglednice. Želeći da im da novi život, Ana Ljubinković osmislila je kolekciju jednostavnih, ravnih i čistih linija, baš kao što je parče papira. Na siluetama prepoznajemo slike starog Beograda, čitamo nazive ulica koje više ne postoje ili kratke utiske stranaca, koje uz pomoć manekenki sa naglašenim trepavicama koje kriju emocije u očima, imaju snagu da nas na trenutak vrate u prošlost.

 

– Zadovoljstvo mi je što sam publici istovremeno mogla da predstavim dve različite kolekcije. Moja moda je uvek nešto između modnog dizajna i umetnosti i zato mislim da uvek uspem da kod publike probudim i emocije. Svaka kolekcija pričala je priču za sebe, svaki detalj na manekenkama doprineo je stvaranju posebne atmosfere, kao i šminka o kojoj se kao i prethodnih puta, brinuo kreativni tim Avona, koji je ponovo uspeo savršeno da oslika priče mojih kreacija i prenese ih na licima svakog modela – izjavila je Ana Ljubinković.

Ukoliko ste i vi spremni za neograničen nivo trepavica i maskaru koja vam nudi još veću umetničku kontrolu, Mark Big&Style Volume maskara vam je na raspolaganju u novoj Avon brošuri koja važi od 7. do 28. septembra, po ceni od 499 dinara, kao i na stranici www.avon.rs.

Foto: press