MINI ĐEVREK: ZAOKRUŽENA GRICKALICA UKUSNA KAO PERECA I KRCKAVA KAO GRISINA

Mini Đevrek, novi proizvod brenda Josh! upoznali smo na jučerašnjem partiju na beogradskom splavu “Daska i Veslo” i uverili se da je reč o jednoj veoma ukusnoj, slanoj zaokruženoj grickalici! Predstavnici medija i influenseri sa društvenih mreža proveli su prijatno i opušteno popodne uživajući na reci i novim ukusima Josh! proizvoda i tako su svi zajedno  zaokružili ovogodišnju letnju priču. 

Prisutnima su se obratili predstavnici kompanije Bambi – Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću, i brend menadžerka Marina Vlaški.
– Izuzetno smo ponosni što možemo da predstavimo nove proizvode koji su pravo osveženje u našem Josh! portfoliju i koji će vam pružiti potpuno novo iskustvo. Mini Đevrek predstavlja kombinaciju najboljih svojstava različitih slanih grickalica: slan je i ukusan kao pereca, krckav kao grisina, posut susamom kao đevrek, u vrlo atraktivnom pakovanju. Naša nova zaokružena grickalica je odlična kao zamena za obrok, užina, zalogaj „za usput“. Idealna je za okupljanja sa bliskim ljudima, a gledanje utakmice ili filma učiniće još zabavnijim – istakli su predstavnici kompanije Bambi.

Mini Đevrek možete naći u dva različita ukusa – sa makom i sa kimom.

Foto: press