NOVI DIOR ADDICT LIPSTICK: SHINE, DON’T BE SHY

16Pod sloganom “Shine, don’t be shy” kuća Dior predstavlja novi Dior Addict The New Lipstick, prvi ruž kreiran još 2001. godine, pre svega, kao modni detalj. Da, to je onaj ruž koji se naopako otvara!

 

Dior je ove jeseni lansirao Dior Addict Lipstick novi ruž za usne u neverovatno modernoj i futurističkoj verziji koja dočarava iskričavu svetlost. Nova formula zaslužna je za još intenzivniji sjaj doveden do savršenstva, a nijanse su žive i jarke.

Vreme je da se prepustite sasvim novom iskustvu. U sredini ruža izgraviran je CD monogram kao jezgro drugačije, gel formule – ultra sjajne i veoma hidratantne. U dodiru sa usnama ruž kao da se topi ostavljajući senzualno sjajan film na njima. Svaka boja ima dodatnu dozu sjaja, tj. specijalni film koji stvara spektakularan vizuelni efekat uvećanih usana. Tekstura gel-jezgra sadrži 40% sjajnih ulja koja se koriste u kozmetici a koja se brinu o hidrataciji usana i njihovoj zdravoj punoći, glatkoj površini i postojanosti nanetih boja.11

Zaštitno lice ruža je Diorova diva glumica Dženifer Lorens, a novu kolekciju potražite u Sephora parfimerijama. Cena: 3.965 din.

Foto: Dior press