DIZAJNERKA MIRJANA VUJČIĆ PREDSTAVLJA BLOOM KOLEKCIJU

Mirjana Vujčić Bloom foto 11

Pažljivim kombinovanjem raškosnih materijala, posebno onih sa akcentom na cvetni print, nova Bloom kreatorke Mirjane Vujčić predstavlja šarmantni spoj retro i šik izgleda, otmenosti i odmerenosti.

Raznolikost u kroju i ukrašavanju, sa pažljivim naglaskom na ženstvenost i eleganciju, uticali su da haljine iz Bloom kolekcije nose status posebne autentičnosti.

Na najfinijim teksturama brokata i svile sinhronizovano se poigravaju neutralne pastelne nijanse – svetloplava, rozenkvarc, mlečnobela i boje lavande. Francuske manžetne sa neuhvatljivim vezom mistične čipke u obliku cveta i kristalnim dugmetom, simpatične bubi kragne koje vraćaju duh dvadesetih godina, ručno izrađene pletenice od svile, obogaćene sjajem blistavih kristala oko pojasa samo su neki od detalja koji estetski dopunjuju kompletan look.

S obzirom na to da kolekcija nema strogo rezervisan dress code, u kombinaciji sa bilo kojim jednobojnim komadom slim lift blejzer raskošnog cvetnog dezena pruža mogućnost kako poslovnog tako i vrlo smelog i izazovnog outfita.

Svaka dama koja brine o svom izgledu i ceni dodir elegancije i visokog stila primetiće da ni najmanji detalj ne remeti harmoniju niti sklad ove sasvim nove i neodoljive priče a nove Mirjanine kreacije moćiće da vidi i proba u Fashion Studio Mirjana Vujčić u Novom Sadu, u ulici Cara Dušana 76.

Foto: press