PLAZMIN FESTIVALSKI DORUČAK NA SARAJEVO FILM FESTIVALU

Tradicionalno jutarnje druženje na Festivalskom doručku Powered by Plazma i ove godine održano je na Sarajevo Film Festivalu gde je Plazma brend kompanije Bambi ponovo bio srebrni sponzor.
Posetioci festivala, kolege iz medija i prijatelji na Festivalskom doručku mogli su da uživaju u brojnim Plazma slanim i slatkim zalogajima koje je pripremao bosanski kuvar, šef kuhinje i autor brojnih knjiga o gastronomiji Nihad Mameledžija.

– Ponosni smo što je brend Plazma već četvrtu godinu zaredom deo Sarajevo Film Festivala. Plazma prepoznaje vrednost unapređenja kulture i stvaralaštva u celom regionu i zato nam je bila čast da i ove godine pružimo podršku ovako značajnoj kulturnoj manifestaciji. Nastojaćemo da i u budućnosti podržimo ovakve događaje i opravdamo dugogodišnje poverenje naših potrošača istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošću kompanije Bambi.
Brojni gosti i posetioci festivalske dane u Sarajevu proveli su uz sjajnu svetsku kinematografiju i dobro raspoloženje, ali i uživali u poznatom ukusu nezamenljive Plazme.
Kompanija Bambi, jedna od vodećih konditorskih kompanija u regionu, od juna ove godine zvanično je deo Coca-Cola HBC grupe. Iskustvo i kvalitet, poverenje potrošača, ali i spoj sjajnih ljudi, znanja i ekspertiza garantuju da će ujedinjeni Coca Cola HBC & Bambi dosegnuti nove nivoe uspeha.
Foto: press