Ima li smisla gledati “Seks i grad” bez jedne od čuvene “četvorke”

serija-sex_and_the-city
Foto: GETTY IMAGES

Neke glasine traju baš dugo, duže od decenije ili dve, a jedna takva je da će se serija Sex and the City (Seks i grad) ponovo vratiti na male ekrane. Čini se zapravo da su se planete konačno složile i da bi kultna serija iz 90. mogla da dobije novi „život“. Međutim, upućeni kažu da to ipak ne bi trebalo nazvati nastavkom. Prema namerama produkcijske kompanije HBO, koja doslovno gomila proizvode oko kojih postoji veliki hipe kako bi brzo transformisala svoju HBO Max platformu u direktnog konkurenta Prime i Netflix, ipak je reč o potencijalnom ponovnom pokretanju serije Sex and the City (Seks i grad).

Nikad prevaziđen sukob

Sarah Jessica Parker nema ništa protiv i sve će uraditi da vrati i ostale prijateljice na ekran. A da li bap sve? Pa ne baš. Ako Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte )Kristin Davis) pristanu, samntha će sigurno nedostajati. Čini se da sukob između Kim Cattrall i Sare Jessice Parker nikada nije prevaziđen.

Svet se promenio od poslednjeg filma

Ali, o čemu će govoriti novi nastavci serije Seks i grad? Sarah Jessica Parker sama daje odgovor i kaže da bi želela da da zna gde su sada glavni likovi. Radoznala je, kako kaže, a svet se promenio od poslednjeg filma… tehnologija, društveni mediji. “Mislim da bi Carrie Bradshaw bila veoma nestrpljiva da podeli svoje misli i osećanja”, izjavila je Sarah Jessica Parker. Trenutno nema ni potvrda a ni demantija od kuće HBO, ali, ko zna da se san o nastavku serije Seks i grad ne može ostvariti?