REVIJA DRAGANE OGNJENOVIĆ: MODELI INSPIRISANI SVEŽINOM VICHY TRETMANA

Modna dizajnerka Dragana Ognjenović, u saradnji sa kozmetičkim brendom Vichy, predstavila je sinoć kolekciju jesen/zima 2017-2018. na terasi prestižnog beogradskog hotela Square Nine hotel Beograd. 

Domaća i inostrana modna scena Draganu Ognenjović prepoznaje kao dizajnera čijim kolekcijama dominira crna, mada uvek i po neki detalj u boji koji za tu sezonu dizajnerka odabere. Tako je i novoj kolekciji za jesen/zimu 2017-2018. Jednostavna komplikovanost i precizan umetnički izraz osnovne su karakteristike ove kolekcije koju reprezentuje jasna silueta oblikovana u komforan odevni komad. U spektru namena, od posebnih, poslovnih i svakodnevnih prilika, Draganini modeli u prepoznatljivim monohromatskim tonovima ovoga puta dopunjeni su kaputima svežih pastelnih boja, izrađeni sa posebnom pažnjom i unapređenom finalnom izradom. Kombinacija monohromatskog i pastelnog efektna su koloritna sinteza nove Draganine kolekcije. Posebnu pažnju skrenule su haljine koje decentno prate liniju tela, a odabrane tkanine, kao sto su žoržet u viskoznoj i vunenoj mešavini, doprinose bogatom izgledu i padu u pokretu. 

Za iskorak u koloritu i primetne narandžaste detalje u pojedinim komadima, kao i avangardan i svez make-up modela, Dragana je inspiraciju pronašla upravo u inovaciji brenda Vichy – antioksidativnom tretmanu protiv umornog izgleda kože Liftactiv Fresh Shot.

Terasa hotela Square Nine hotel Beograd, sa koga se pruža jedinstven panoramski pogled na centar Beograda, odisala je prefinjenošću i elegancijom, a gosti su bili posluženi penušavim koktelom sa pomorandžom i odabranim vinima vinarije Virtus. Svojim radom i umetničkim izrazom Dragana nas iznova podseća da svoje svakodnevne estetske receptore držimo budnima, a i da je radovanje novom godišnjem dobu prava prilika za to.

O saradnji sa brendov Vichy Dragana Ognjenović je rekla:
– Sa zaodovoljstvom sam se odazvala pozivu kompanije Vichy. Paleta Vichy proizvoda za negu lica mi je bliska i cenim, kako vizuelnu, tako i tehnološku inovativnost ovog brenda. Čast i zadovoljstvo mi je bilo da sarađujem sa njihovim efikasnim i profesionalnim timom. Novi proizvod Liftactiv Fresh Shot, koji je juče prvi put predstavljen na mojojoj modnoj reviji, idealan je za vreme i brzinu u kojoj živimo i namenjen je upravo osobama koje biraju moj dizajn. Moda je od uvek pronalazila svoju bazu u pažljivoj nezi pa mi je ova saradnja, između ostalog, i zbog toga bila inspirativna. Osim kvaliteta proizvoda, moju pažnju privukle su i boje, koje su pažljivo odabrane i asociraju na svežinu i vitamin C, baš kao i boje senke za oči na kapcima, laka za nokte, kao i detalja u samoj kolekciji. Meni lično, zanimljiv je ovaj eliksir, bogat antioksidansima i čistim vitamin C, jer trenutno deluje, koža je blistava i izgleda odmorno, a u modnom poslu, koji je brz i aktivan, ovakva okrepljenja su preko potrebna.
Novitet iz linije Liftactiv nezamnljiv je dodatak uz bilo koju odevnu kombinaciju budući da je lepa i sveža koža lica aksesoar koji je uvek u trendu. Formulisan moćnim antioksidansima, uključujući čist vitamin C, Liftactiv Fresh Shot pruža trenutni okrepljujući efekat i posle 10 dana tretmana, koža je blistava i izgleda odmorno. Sve informacije o novom proizvodu posetioci su mogli da sazanju u Vichy #MySkinFreshShot kutku.

Foto: Marina Bugarčić