SUNDAY BRUNCH: NEDELJNI GURMANSKI UŽITAK U HOTELU HILTON

Beogradski Hotel Hilton ove jeseni u svoju ponudu uvrstio je i Sunday Brunch, ekskluzivni nedeljni brunch kao izvanredan gurmanski ugođaj za celu porodicu. Brunch, kao vrsta obroka, nastao je u Engleskoj krajem 19. veka i predstavljao je uživanje u hrani, periodu između doručka i ručka, uz obaveznu konzumaciju nekog finog alkoholnog pića. Postao je sve popularniji, kako u svetu, tako i kod nas, jer se služi od podneva i spaja dva obroka u jedan divni produženi užitak. Nedeljni brunch u Hotelu Hilton održava se svake nedelje, u periodu od 12.30 do 16 sati, u restoranu Two Kings, u prizemlju hotela koji funkcioniše po principu otvorene kuhinje i samoposluživanja. Oduševićete se kombinacijama najrazličitijih internacionalnih jela, ceđenih sokova i penušavog vina. Možete birati između specijaliteta japanske i kineske kuhinje, morskih plodova, mesa i povrća, roštilja, srpske tradicinalne kuhinje, pečenja, salata, potaža, čorbi… Švedski sto obiluje jelima za svačiji ukus, a opet, za one malo zahtevnije tu su i specijaliteti kuće koje možete naručiti na licu mesta a la carte.
Za decu do 7 godina brunch je besplatan, a deca od 7 do 12 godina plaćaju 50% cene. Hotel je obezbedio i poseban odeljak samo za decu, u kom mališani mogu da uživaju dok su roditelji u restoranu.
Na meniju nedeljnog bruncha zastupljena je internacionalna kuhinja, a moguće je naručiti i posebna jela a la carte. Cena po osobi je 2.990 din.

 

 

Foto: press, Ivana V.