The Body Shop na novoj lokaciji u ŠC Ušće prvo ugostio dame povodom 8. marta

The Body Shop radnja u šoping centru Ušće od sada se nalazi na novoj lokaciji – u središtu tržnog centra, a prve gošće bile su brojne dame za koje je priređeno druženje povodom 8. marta. Brend čija je misija posvećena , obeležio je Međunarodni dan žena u svojoj novoj prodavnici.

the body shop 8.mart

U novoj The Body Shop radnji reciklirajte prazna pakovanja proizvoda

U sjajnoj atmosferi, dame su imale priliku da uživaju u isprobavanju veganskih proizvoda, kao i u divnom nastupu talentovane Zoe Kida. Njen nastup bio je posebno emotivan, a pesma “Žena dete” posvećena je svim prisutnim damama, dodatno naglašavajući koliko je važno zavoleti dete u sebi i prihvatiti sebe kakva jesi.
Najnoviji koncept prodavnice u ŠC Ušće predstavlja The Body Shop način za isticanje svojih korena, naglašavajući strast prema kreiranju zdravije budućnosti i održivih ekoloških rešenja. Sa elementima izrađenim od recikliranih materijala The Body Shop prodavnica nas podseća na odgovornost prema planeti. U novoj radnji možete pronaći kutiju gde posetioci mogu da donesu iskorišćena pakovanja proizvoda ovog brenda na reciklažu, čime se podržava održivost i smanjenje ekološkog uticaja.

“Ruka gore za njih, ne na njih” u cilju borbe protiv zlostavljanja životinja

U skladu sa svojom posvećenošću društvenim vrednostima The Body Shop je prošle godine, sa Animal Rescue Sebia, započeo kampanju pod nazivom “Ruka gore za njih, ne na njih” koja ima za cilj borbu protiv zlostavljanja životinja i pružanje podrške onim životinjama kojima je najpotrebnija. U okviru aktivacije “Ruka gore za hranu na tone” u prodavnici u Ušću može da se donira hrana za napuštene životinje.

the body shop ušće 8 mart

the body shop ušće 8 mart

the body shop ušće 8 mart

the body shop ušće 8 mart

the body shop ušće 8 mart

the body shop ušće 8 mart

Foto: Marina Bugarčić