VICHY VAM JE SPREMIO POPUST & IZNENAĐENJE KAKO BISTE SAČUVALI MLADALAČKI IZGLED KOŽE

Do  31. marta 2018. (ili do isteka zaliha) predlažemo vam da iskoristite posebnu Vichy promociju krema za lice u okviru koje ćete kupovinom odabrane anti-age nege iz linija Neovadiol, Slow Age, Idealia ili Liftactiv – dobiti kutiju sa uzorcima rutine, kao i dodatnih 20 odsto popusta na bilo koji Vichy anti-age proizvod koji odaberete. U promotivnoj kutiji dobija se i jedan ekskluzivni uzorak za testiranje novog Vichy proizvoda – Mineral 89, koji uskoro stiže i kod nas. Naučili smo i pomirili se sa činjenicom da starenje kože jeste prirodni proces koji može ne može da se zaustavi, ali može da se odloži zahvaljujući kremama protiv bora koje kožu štite od spoljnih oštećenja, istovremeno obnavljajući postojeća. Uravnotežen i aktivan život, zdrava ishrana i dosledna pravilna nega kože zaslužni su za dobar ten i ako uz sve to dodate jednostavnu Vichy negu, odnosno par minuta dnevno kada ćete se posvetiti sebi i kožu nahraniti idealnom kremom protiv bora za vaš tip kože. Ana Stanić, pevačica i kompozitorka, kaže da kada bira kozmetiku rukovodi se kvalitetom, jer tako zna da je uradila dovoljno za svoje lice.
– Kako više volim preparate koji ne sadrže veštačke mirise i silikone, osnovu moje dnevne i noćne nege čini Vichy Liftactiv Supreme linija. Poslednjih nekoliko meseci, moja rutina nege obogaćena je i Liftactiv Fresh Shot antioksidativnim tretmanom sa vitaminom C koji je pravi mali eliksir svežine. Nanosim ga na lice pre kreme, kako bih dodatno nahranio moju kožu i uklonio stres i znake umora, a ujutru je koža blistava, osvežena i zategnutija – kaže Ana.– Posle poljubaca, najbolje što je ikada leglo na moje lice je Neovadiol krema za negu kože u menopauzi. Moje lice blista – lepša sam, a ista! Za ženu u najboljim godinama, ova krema je malo čudo, budući da briše otisak briga, godina i umora – ističe Mirjana Bobić Mojsilović, novinarka i spisateljica. Vichy vam je ove zime pripremio brojna iznenađenja! Uz kupovinu omiljene anti-age nege, odaberite idealnu poklon kutiju. Možete da birate između:
– Neovadiol poklon kutije za ublažene znakove menopauze na koži
– Slow Age poklon kutije za mlađi izgled i snažniju kožu
– Idealia poklon kutije za blistavu kožu ispunjenu energijom ili
– Liftactiv poklon kutije za čvršću kožu sa manje bora.
A što se cena tiče, za Vichy Liftactiv Supreme dnevnu negu treba izdvojiti 3.555 din, Idealia dnevna nega je 3.203 din. Slow Age nega 3.363 din, a Neovadiol kompezacioni kompleks je 3.732 din.

Foto: press