WHITNEY PEAK je novo lice CHANEL COCO MADEMOISELLE parfema

Whitney Peak, mlada dvadesetogišnja kanadska glumica izabrana je za novo lice Chanel COCO MADEMOISELLE parfema. Na početku svoje karijere dobila je jednu od glavnih uloga u ponovnom pokretanju serije Gossip Girl, a takođe je glumila glavnu ulogu u Hocus Pocus 2 Ann Fletcher.

Whitney Peak coco mademoissele

Chanel Coco Mademoiselle parfem odiše mladošću i svežinom

Chanel Coco Mademoiselle je parfem koji dočarava mladost i svežinu, i zbog toga je kuća Chanel često birala mladu, slavnu ličnost da ga predstavlja. Glumica Keira Knightley je, na primer, imala 21. godinu kada je debitovala kao ambasador Coco Mademoiselle parfema. Marketinški stručnjaci kažu da će mlađi potrošači, korisnici ovog parfema verovatnije biti vođeni osećajem individualnosti i samoizražavanja, a uz to će im prijati i nasleđe luksuznog brenda. Vrhunski parfemi daju jake  rezultate u beauty industriji, a kompanija za istraživanje tržišta NPD Group je zabeležila da je prodaja prestižnih ženskih parfema porasla za 137 odsto na godišnjem nivou u prvoj polovini 2022. godine.

Whitney Peak poput mlade Coco Chanel

Veza koju je mlada Whitney razvila sa kućom CHANEL nastavlja da se razvija. Prvo je bila izabrana za ambasadora brenda za američko tržište, zatim postala muza 22 Handbag kampanje, a sada je izabrana kao novo zaštitno lice čuvenog parfema. Radost, duh i energija Whitney Peak su zarazni. Ona je oličenje današnje omladine čija radoznalost, poverenje u život, apetit za iskustvima i nedostatak predubeđenja odražavaju temperament mlade Coco Chanel.
Ona je inkarnacija originalne ličnosti COCO MADEMOISELLE, mlada žena koja se kreće ka svojoj sudbini da postane ono što zaista jeste i što želi da bude.
Iz kuće Chanel najavljuju da će nova reklamna kampanja COCO MADEMOISELLE sa Whitney biti predstavljena u martu 2023.

chanel coco WHITNEY PEAK

coco mademoiselle parfem

WHITNEY PEAK chanel

Foto: CHANEL Beauty press