ZEO MEDIC PRIRODNE KREME SA ZEOLITOM ODBRANIĆE VAS OD SVIH TOKSINA


Sačinjena na bazi zeolita, poznatog kao najpouzdanijeg prirodnog antioksidansa i borca protiv toksina, Zeo Medic linija prirodnih krema namenjena je nezi normalne (mešovite), masne, osetljive i dehidrirane kože lica, ali i tela. Posebno se preporučuje za negu kože osoba izloženih visokim koncentracijama toksičnih materija, naročito u urbanim sredinama.
Kreme iz Zeo Medic linije u sebi sadrže i visoke koncentracije biljnih ulja badema i maslina koja štite, umiruju i omekšavaju kožu. Pantenol i vitamin E, kao prirodni sastojci kože, savršeno se uklapaju u negu i dodatno hidriraju kožu, umiruju pojavu iritacije, crvenila i štite je od negativnih uticaja iz spoljašnje sredine. Klinički testiran zeolit, koji je osnova krema iz Zeo Medic linije, omogućava pozitivne efekte kod zaštite kože od štetnih spoljašnjih uticaja (zagađenja i štetnog zračenja), održava elastičnost i hidrataciju kože, a dejstvom prirodnih elemenata u svom sastavu kožu dodatno zaglađuje.
Kreme iz najnovije Zeo Medic linije ne sadrži veštačke boje, mirise, kao ni komponente životinjskog porekla. Zbog svojih prirodnih elemenata u sastavu – ne opterećuju kožu i mogu se koristiti nesmetano i u dužem vremenskom periodu.
Zeo-Medic krema za lice sa zeolitom za osetljivu kožu
Koža vas svrbi, peruta se, ljušti, gruba je na dodir, ispucala, pepeljaste boje… Velika je verovatnoća da imate osetljivu kožu. Uzrok ovakvog stanja često je veoma banalan. Koristite kozmetički proizvod koji vam ne prija, sapun, šminku ili naprasno reagujete na neki od spoljnih zagadjivača. Kako da popravite ovakvo njeno stanje? Jednostavno! Koristite kremu za osetljivu kožu sa zeolitom. Ova krema objedinila je pozitivna dejstva zeolita, prirodnog mineralnog suplementa nastalog u vulkanskim erupcijama i biljnih ulja i ekstrakta. Zeolit omogućava potpunu detoksikaciju kože od ostataka sapuna, sulfata, konzervansa. Upija toksine, mikroorganizme i specifične alergene i uklanja ih sa kože. Time su uzročnici uklonjeni. Ulja jojobe i badema omogućavaju potpuno obnavljanje hidrolipidnog sloja i uspostavljanje balansa dok se ši buter lagano rasprostire po površini kože i ostavlja zaštitni film koji omogućava koži da diše a ujedno je štiti od štetnog uticaja spoljašnje sredine. Pantenol i aloja ublažavaju upalne procese i regenerišu kožu.
Potpuna prirodna formulacija sa konceptom formiranja lamelarnih tečnih kristala omogućava intenzivnu hidrataciju tokom celog dana. Bez parabena i fenoksietanola. Prilagođeno svakodnevnoj upotrebi.

Zeo-Medic krema za lice sa prirodnim zeolitom za suvu kožu
Vetar, hladnoća, kišni jesenji dani donose nam probleme sa ispucalom, suvom kožom, uz prateći svrab. Kod preosetljivih ljudi javlja se ekcem koji nekada može da prati i bakterijska infekcija. Krema za suvu kožu sa zeolitom efikasno podstiče regeneraciju oštećene kože. Kombinacijom zeolita i visokohranljivog zlatno žutog suncokretovog ulja sprečava se pojava bakterijske infekcije omogućava zarastanje mikropovreda i obnavlja lipidni sloj. Ši buter daje dodanu zaštitu stvarajući masni zaštitni film. Ova krema bogata je karotenoidima, vitaminima A,D i E, kao i nezasićenim masnim kiselinama omega 6 i 9, prirodnog porekla. Hijaluronska kiselina kraćih lanaca omogućava intenzivnu hidrataciju duž celog epidermisa i vraća koži vlažnost. Tanak film koji stvara na površini kože sprečava njeno prekomerno isušivanje, oporavlja kolagenske veze, daje koži elastičnost i ubrazava regeneraciju tkiva.
Ova potpuno prirodna formulacija, sa emulgatorima najnovije generacije na bazi šećera i masnih alkohola, pravi je izbor za hidrataciju kože lica tokom celog dana.

Zeo-Medic krema za lice sa zeolitom za normalnu kožu
Za baršunastu kožu, fine ružičaste boje,suženih pora, bez značajnijih dermatoloških promena, napravili smo bogatu hranljivu kremu sa kombinacijom sofisticiranih biljnih ulja i zeolita.
Visoko hranljivo ulje nevena, dobijeno najmodernijim tehnološkim postupkom pomoću ugljen dioksida, sadrži flavonoide i beta karoten. Ovi moćni sastojci deluju snažno, protivuplano, umiruju iritaciju i pomažu regeneraciju tkiva. Održavaju vlažnost i čine kožu mekom i nežnom.
Arganovo ulje, ili kako ga u Maroku nazivaju „tečno zlato”, jedan je od najboljih izbora za svakodnevnu negu kože. Ono se i danas dobija ručnom preradom plodova. Negde ga nazivaju i „drvom života”. Različitim laboratorijskim ispitivanjima ustanovljeno je da sadrži veoma visok procenat vitamin E, masnih nezasićenih kiselina što stimuliše regeneraciju hidrolipidnog sloja u ćelijama kože, neutrališe efekte slobodnih radikala, štiti vezivno tkivo i podstiče međućelijsku razmenu kiseonika. Koža ga veoma lako upija i ostaje jedra, sveža, blistava i nahranjena.
Potpuno prirodna formulacija koja kombinuje najmodernije tehnološke postupke dobijanja sirovina i izrade kremova. Može se svakodnevno koristiti kako bi se dobila blistava, jedra i zdrava koža.

Zeo-Medic krema za lice sa zeolitom za masnu kožu
Sjajno čelo, nos, brada… mogu veoma da iritiraju, a pojava bubuljica, sitnih mitisera i akni da dovedu mlađe osobe do očajanja. Sve je veći i broj odraslih, naročito žena koje tek u odrasloj dobi dobiju bubuljice. Uzročnika je mnogo. Najčešće se spominju zagađenje, stes, hormonske promene i kontaminacija bakterijama.
Krema sa zeolitom kombinuje dva veoma moćna satojka – zeolit i ulje jojobe. Zeolit sa svojom strukturom pčelinjeg saća, mikroporoznom strukturom je prirodno negativno naelektrisan mineral. Ovo negativno naelektrisanje privlači pozitivno naelektrisane čestice. Na taj način štetne čestice ostaju zarobljene unutar strukture zeolita. Naročito je efikasno uklanjanje bakterija i viška masnoće. Sadrži veoma visok procenat ulja jojobe, koje je jedno od retkih ulja koje ima hemijski sastav najsličniji sastavu kože. Ono veoma lagano prodire i rasprostire se po koži, reguliše lučenje sebuma ali utiče i na hidrataciju kože. Ekstrakt hamamelisa svojim adstigentnim i protivuplanim dejstvom ubrzava regeneraciju tkiva, smanjuje crvenilo i matira kožu.
U ovoj kremi za masnu kožu objedinjeno je dejstvo naučno dokazanih sastojaka i stvorena je potpuno prirodna regenerativna krema sa dugotrajnim mat efektom.
Zeo Medic kreme prodaju se u pakovanju od 50ml, po ceni od 1.200 dinara, a tokom akcijskih sniženja (koje upravo traje) možete ih nabaviti i za 800 dinara. Poručuju se u online shopu, preko sajta https://www.srbijashopzeo-medic.co.rs/ ili preko Instagram strane @zeomedicdoo.

Moje iskustvo
Šta bi još jedna nova kremica mogla da uradi za moju kožu, pitanje je na koje često imam sličan/isti odgovor, ali nekad se baš i iznenadim. Od četiri kremice iz Zeo-Medic kolekcije probala sam, za početak, onu za masnu kožu. Prvi utisak – sviđa mi se i koristiću je i ubuduće.
Krema je bogata, gusto/penaste teksture, svetlobež nijanse, svežeg mirisa koji će vas podsetiti na mentu, ali, mislim da zapravo potiče od hamamelisa, za koji iz pređašnjeg iskustva, znam da baš prija masnoj koži.
S obzirom na to da moja koža, već opterećena viškom sebuma, tokom dana ne podnosi ništa što nije lagane, vodenasto/gelaste teksture, kremu sam probala tokom noćne rutine nege.
Kada je nanesete na lice lako ćete je razmazati. A ukoliko malo preterate sa količinom koju ste naneli, može se desiti da na licu napravite krečnobeli film. Ali, bez brige. Bogatstvo sastojaka se tako dobro slaže da koža vrlo brzo upije kremu, a vi imate osećaj kao da ste svom licu priuštili baš “bogatu večeru”. Dok vi spavate, zeolit vredno radi i skuplja sve otrove sa kože tako da vas ujutru, kada ustanete, čeka najlepše iznenađenje. Posle umivanja i skidanja svega što se na površini lica nakupilo tokom noći, imaćete osećaj savršene čistoće. Koža je glatka, fina, meka, čista, čak i svetlijeg tona nego uobičajeno. Izgleda kao da je noć provela u sterilizatoru! Divan osećaj. Obavezno probajte! Posebno sada kada nam se glavni grad, i zemlja uopšte, nalaze u vrhu najzagađenijih u svetu.

Foto: Di Golubović