Black Opium Le Parfum – najintentivnija verzija parfema za noći lepše od dana

Black Opium Le Parfum je najnovijia verzija dobro poznatog parfema kuće Yves Saint Laurent sa ekstremno velikom dozom akorda crne kafe, a ove 2023. godine formulisan je u najintenzivnijoj verziji do sada. “Udar” vanile s kultnim akordom kafe Black Opium parfema budi noćnu stranu seksipilne vanile. Blistav poput svetla reflektora na plesnom podijumu, opojan buket belog cveća tu je da podigne ovu eksplozivnu mešavinu kafe i vanile.

Black Opium Le Parfum novi YSL parfem

Black Opium Le Parfum u srcu ima najpoželjniju notu parfimera

Kako bi pojačali sirovu snagu BLACK OPIUM parfema, kojem ni dosad nije bilo ravnog u privlačenju pažnje, majstori-parfimeri Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Honorine Blanc i glavna parfimerka Marie Salamagne, koja je i sudizajnerka originalnog Eau de Parfuma, znali su tačno koji sastojak treba da dodaju. Nathalie Lorson tim povodom istakla je “kako bi dizajnirala najintenzivniji Black Opium, bilo joj je jasno da apsolut crne vanile mora da bude u srcu parfema”.

Kao što je poznato, najpoželjnija nota u paleti parfimera jeste vanila, i to ne bilo kakva – već ona intenzivna, od mešavine kvarteta crnih vanila. Četiri različite, komplementarne slasne vrste vanile u mešavini posebno su osmišljene za YSL, i one proizvode tu jedinstvenu notu.
Apsolut vanile (Vanilla Planifolia) s Madagaskara parfemu dodaje dubinu i drvenaste tonove. Istopljena burbonska vanila vrhunskog kvaliteta nudi najdragocenije, tople, tajanstvene, blage i pikantne tonove, verne prirodnoj sirovini. Apsolut vrste Vanilla Tahitensis SFE, koja ima najslađi mirisni akord u kvartetu, obavija mešavinu puderastim, bademastim aspektima.

Miris tek pripremljenog esspresa, belo cveće, 4 vrste vanile…

Mirisnu kompoziciju novog Black Opium Le Parfum obogaćuje ekstremno jaka doza nota kafe, aroma espressa, uhvaćena pravo iz šoljice. U novom parfemu kultni akord pojačan je baršunastom, drvenastom dubinom pačulija i neverovatnom snagom, koja seksipilnu vanilu pretvara u divlje, noćno stvorenje. Sočan miris zelene mandarine, voćna esencija zaslađena blagim akordom kruške, unosi energiju u gornje note, začinjene cimetom, koji istovremeno i “hladi i žari”. Veoma senzualan miris buketa belog cveća parfemu daje ženstvenu notu, a cvetno srce deluje kao reflektor ili sjaj u noći.

Uz novi Black Opium Le Parfum noći su lepše od dana

Tajanstvenija, moćnija i čarobnija nego pre, Zoe Kravitz i na dalje je zaštitino lice parfema. U novoj kampanji ona vodi svoju ekipu, obučenu u crno, na ekstremno, uzbudljivo lutanje pod blještavim svetlima gradske noći – od vrha luksuznog stana na vrhu nebodera do svetlucave, crvene kupole na krovu. Na slikovit način predstavlja kako jedan mlaz novog Black Opium Le Parfum mirisa dan pretvara u najuzbudljiviju noć, uz poruku neka nam noći budu lepše od dana.

Cena: 13.830 din/50ml, 17.860 din/90ml

Black Opium Le Parfum YSL parfem cena dinara

Black Opium Le Parfum YSL parfem

Foto: YSL Beauty press