BORN TO RUN: NOVA URBAN DECAY PALETA SENKI ZA SVE SVETSKE DESTINACIJE

 

Sve svetske influenserke već su je dobile i probale, snimilie nam make-up tutorijale, uveravale nas da im je ovo jedina potrebna paleta senki za ovo leto, a sada i mi možemo da probamo novu Urban Decay Born To Run paletu koja je stigla u Sephora parfimerije.
Paletu od 21. nijanse čini mešavina neutralnih boja i onih malo dubljih, više jesenjih tonova različitog finiša (mat, satenskog i sa svetlucavim česticama) i veoma jakog su pigmenta. Neutralne boje su moderne, tu su i nijanse dragog kamenja, kao i one veoma intenzivne. Sve zajedno omogućavaju vam kreiranje svih mogućih make-up loook-ova, od onih vatrenih do onih prirodnih, neutralnih.Senke imaju fascinantne formule koje im daju baršunastu teksturu, a bojama posebnu raskoš. Meke su, kremaste, veoma pigmentovane, odlično se stapaju (blendaju) i čvrsto prianjaju uz kapak i veoma su postojane.
Za razliku od prethodnih paleta, Born To Run je izgleda sasvim drugačije – avanturistički, moglo bi se reči. Na pakovanju se nalaze fotografije sa raznih krajeva sveta – kao podsetnik da je poneset na put sa vama!

Mali vodič za korišćenje Born To Run palete
Miran, poslovni make-up look – Suptilno definišite konture oka pomoću svetlih, neutralnih, kremastih nijansi kao što su Breakaway i Weekender en route.
Razigran look – Na kapke nanesite tamnonarandžastu mat nijansu Baja, a zatim na pregib kapka izblendajte crvenkasto-bakarnu metalik nijansu Accelerate kako bi dobili za predivan smoky eye u tonovima zalaska sunca.
Cat-eye look – Na liniju trepavica ležerno nanesite purpurno-sivi shimmer Guilt Trip.
Cena Born To Run palete je 5.880 din.