DARPHIN Intral serum i micelarni tonik dobili nove, još bolje formule

Darphin Intral serum i micelarni tonik, iz linije za osteljivu kožu, ove godine dobili su novu, poboljšanu formulu.Darphin Intral linija proizvoda, koji se brinu o zdravlju osteljive kože, stalno se usavršavaju u skladu sa novim naučnim i dermatološkim saznanjima kako bi zaštitili kožu od spoljnih uticaja, smanjili osetljivost i crvenilo i ojačali njenu prirodnu zaštitnu barijeru.

Darphin intral serum i micelarni tonik

 

Darphin Intral serum i micelarni tonik dobili nove formule

DARPHIN Intral Inner Youth Rescue Serum – Intral serum, inače bestseler Darphin brenda, pojačan je novim tehnološkim i botaničkim kompleksima i tehnologijom koja poboljšava iskoristljivost sastojaka. Zadržavši svoju laku teksturu, Intral serum prvi put deluje na sve faze osetljivosti, a posebno na treći, novootkriveni stadijum osetljivosti kože. Novi BioC6 botanički kompleks oplemenjen snagom ružičastog kamenog cveta
(cistusa) smanjuje osetljivost, a inovativni Resveratol PRO kompleks, rezultat višegodišnjeg testiranja i kliničkih istraživanja, pomaže proizvodnju i čuvanje prirodnih zaštitnih lipida kože. Istraživači Darphin laboratorija saznanja svojih istraživanja o osetljivosti kože predstavili su na dermatološkim konferencijama u svetu i objavili u relevantnim časopisima (Journal of Investigative Dermatology).
Klinička itraživanja Intral Inner Youth Rescue seruma, čiji su sastojci 84 odsto prirodnog porekla, pokazala su smanjenje vidljivog crvenila kože sat vremena nakon nanošenja i postepeno povlačenje crvenila tokom narednih nedelja. Koža je vidljivo hidrirana i blistava neposredno nakon nanošenja. Cena: 10.377 din/30 ml.

darphin intral serum cena

 

DARPHIN Intral Micelarni Tonik formulisan je kako bi čistio, hidrirao i koži dao blistavost, a da joj pri tome ne narušava zaštitni lipidni soj.
Popularni Intral tonik dobio je inovativnu formulu i postao Intral micelarni tonik koji istovremeno čisti i tonizira kožu. Micele su molekuli koji privlače nečistoće poput magneta, a koža se čisti nežno, bez narušavanja prirodnih zaštitnih lipida. Čak 98 odsto formule čine vlažeće supstance, pa je meka i dobro hidrirana koža neposredan efekat primene Intral micelarnog tonika. Dve vrste hijaluronske kiselina – u
dve molekularne veličine – čuvaće vlagu i doprineti neposrednom svežem i jedrom izgledu kože. Botanički umirujući kompleks, sačinjen od božura, gloga, kamilice, pantenola i polisaharida, u srcu je Intral linije, a u sastavu tonika je 92 procenata sastojaka prirodnog porekla.
Dermatološki i klinički testovi potvrdili su smanjenje preoseetljivosti kože. Cena: 4.850 din/200 ml.

Foto: press