Prada Beauty objavila: Emma Watson biće zaštitno lice novog Prada parfema

Prada Beauty objavila je da će glumica Emma Watson biti zaštitno lice novog Prada  ženskog parfema Paradoxe, koji će širom sveta biti predstavljen 22. avgusta. Emma Watson, aktivistkinja i UN ambasadorka dobre volje za žene predvodiće kampanju za novi ženski parfem, a u svojoj prvoj saradnji s brendom debitovaće i kao rediteljka kratkog reklamnog filma za novi miris. Fotografkinja Harley Weir odabrana je da snimi fotografije za kampanju za štampane medije.

emma watson prada parfem

Za kuću Prada glumica Emma Watson je žena koja se ne može smestiti u okvir

Kao žena neosporne inteligencije, dinamične elegancije i višedimenzionalne autentičnosti, Emma Watson je istinsko oličenje originalnog i inovativnog ženskog mirisa brenda Prada. Ona ispisuje nova pravila ženstvenosti propraćena neprekidnom evolucijom zbog koje je drugačija svakog dana, ali uvek verna sama sebi. Njena duboka povezanost s društveno angažovanom generacijom, koja zagovara promene i osnaživanje, čini je ženom koju je nemoguće smestiti unutar okvira. Svoj uticaj koristi kako bi nadahnula i podstakla osobe nezavisno od njihovih godina ili pola – drugim rečima, utelovljenje je inovativnog duha novog ženskog mirisa kuće Prada.
– Prada oduvek prevazilazi tradicionalne modele i arhetipove ideala lepote, a brend je prepoznatljiv po slici ženstvenosti koja preispituje društvene konvencije. Zadovoljstvo mi je što mogu učestvovati u stvaranju kampanje i predstavljati miris osmišljen na temelju filozofije slobode i inicijativa održivosti, sve to na zaista iskren i značajan način – izjavila je Emma Watson.

Glumica koja odiše snažnom elegancijom

Yann Andrea, glavna direktorka međunarodnog sektora Prada Beauty, naglasila je da Emma Watson odiše snažnom elegancijom i brižnim, angažovanim duhom zbog kog odlučno stremi ka pozitivnoj evoluciji i na taj način savršeno dočarava novi ženski miris brenda Prada.
– Širok opus njenog rada, od glume do aktivizma, i više je nego inspirativan, a svaki pojedinačni deo je iskaz njene autentičnosti i veštine pobuđivanja emocija, kao i obraćanja mladoj i angažovanoj generaciji koja zahteva autentičnost – istakla je Yann Andrea.
emma watson zaštitno lice prada parfema

Brend Prada Beauty sarađuje s Emmom Watson i platformom Good On You kako bi poboljšao svoju održivost i etičko postupanje.

 

 

Foto: press