LINDEX KOLEKCIJA ZA LETO 2017.: NOVE KOMBINACIJE BOJA I ŽENSTVENI DETALJI

Kolekciju za leto 2017. modni brend Lindex predstavlja kroz tri teme, odnosno linije: Tropical, Botanical garden i Holly&White. Nove kombinacije jarkih boja, interesantni printovi i ženstveni detalji glavne su karakteristike letnje kolekcije prilagođene različitim modnim stilovima i toplim letnjim danima.

Odevni komadi iz “Tropical” kolekcije inspirisani su Kubom, letnjim raspoloženjem, živim bojama i tropskim printovima. Upadljiv nakit, kupaći kostimi, majice sa otvorenim ramenima i cvetnim dezenima, lepršave haljine, asesoari za plažu pružaju mnogo mogućnosti za kombinovanje.

“Botanical garden” kolekciju čine odevni komadi nežnijih, pastelnih tonova, sa romantičnim detaljima – lepršave suknje, pantalone širokih krojeva, romantični karneri i cvetni dezeni, materijali prilagođeni visokim letnjim temperaturama…
U okviru “Holly&White” kolekcije Lindex je pripremio i nešto klasičnije krojeve – pantalone, suknje, haljine ravnog kroja, u nešto tamnijoj paleti boja, sa dominantnim prugastim dezenom koji nikada ne izlazi iz mode. Naravno, u prodaji i nova dečja kolekcija od laganih i prijatnih materijala.

Foto: press