L’Oréal Paris Panorama maskara svečano predstavljena u Belom dvoru

L’Oréal Paris Panorama maskara svečano je predstavljena na Belom dvoru u Beogradu uz prisustvo brojnih zvanica, predstavnika najvećih medijskih kuća u Srbiji, beauty influensera i javnih ličnosti. Bilo je to veče pravog uživanja za sve one koji prate najnovije trendove u make-up svetu kojim počinje Panorana Love Story.

loreal panorama maskara beli dvor

L’Oréal Paris Panorama maskara osvaja na prvi pogled

Uz mogućnost da maskaru iste večeri i isprobaju i uvere se zašto je Panorama postala svetski hit, uz sjajnu zabavu ispred ogledala, kao i u zanimljivim „separeima“ specijalno napravljenim za fotografisanje u kojima je maskara Panorama u prvom planu, zvanice su se sjajno zabavile i još jednom uverile da od brenda L’Oréal Paris uvek stiže nešto što osvaja na prvi pogled… Kao iznenađenje za sve zvanice, pevačica Tijana Bogićiević, svojim vokalom svetskog “volumena“ ostavila je svoj upečatljivi muzički „otisak“ koji je veče učinio još svečanijim. Veče na Belom dvoru bilo je prava panorama lepote, stila i make up kreacija koji čini da gde god da ste, imate osećaj da ste na crvenom tepihu. Sve što je oko posmatrača te večeri moglo da uhvati bilo je okupano zlatnim sjajem i elegancijom.

Utisci o L’Oréal Paris Panorama maskari

A u čemu je tajna L’Oréal Paris Panorama maskare i zašto je ova maskara neodoljiva kao „ljubavna priča“ za svakoga ko je isprobao? L’Oréal Paris Voluminous Panorama Maskara formulisana je za povećanje volumena i aplikator/četkica pomaže da se proizvod ravnomerno nanese na svaku trepavicu/dlačicu od unutrašnjeg do spoljašnjeg ugla, tako da se na kraju dobiju „obimnije“ lepezaste trepavice, bez grudvica. Formula nije retka niti pregusta, gusta taman kako treba, a plastična “jelkica” četkica pomaže da se trepavice lakše definišu, razdvoje i uviju. Maskara ne dodaje previše volumena koji podseća na veštačke trepavice, ali ih lepo potamni i pojača, da im volumen. Formula se nanosi ravnomerno kao što se i tvrdi, pa čak i ako četkicom pređete preko trepavica više puta kako bi ih “izgradili”, ne skuplja se i ne uzrokuje da se trepavice lepe jedna za drugu.

Ne “kruni” se tokom dana, ne ostavlja grag na koži i nije od onih uz koje lako “pogrešite” i umažete kožu oko oka. Vrlo precizno nanošenje i definisanje pomoćiće svim damama koje nemaju preduge trepavice, uz to su još i svetle, da formiraju vrlo sofisticiran izgled očiju. Dajte sebi samo malo vremena za lepo definisanje trepavice i efekat će biti kao što se tvrdi. To naravno ne važi za dame sa prirodno dugim, crnim trepavicama kojima će Panorama maskara pomoći da za par sekundi izvuku “lepezice na očima”. Sve u svemu jedna dobra maskara! Za preporuku.

Četkica kombinuje vlakna različite dužine, a Panorama maskara će učiniti da oči deluju čak do 1,4 puta krupnije i trepavice raširene poput savršene lepeze! Pored toga, Panorama je pogodna je za one koji imaju osetljive oči i za one koji koriste kontaktna sočiva. Formula je obogaćena sa 5 procenata StretchFlex kompleksa, te tako Panorama maskara pruža trepavicama zadivljujući panorama volumen. Ultra-fleksibilna formula obavija svaku trepavicu, pa su one savršeno razdvojene, punog volumena i bez grudvica. Cena je oko 1.200 dinara.

loreal paris panorama maskara

loreal panorama maskara cena dinara

panorama maskara beli dvor

beli dvor panorama

tijana bogićević beli dvor

panorama maskara promocija

panorama maskara