Raymond Weil kuća satova predstavila prve ambasadore brenda za Srbiju

Raymond Weil, čuvena kuća satova iz Ženeve, predstavila je svoje prve ambasadore brenda za  Srbiju, kao i najnoviju kolekciju ručnih satova Millesime Small Second. Budući da kuća Raymond Weil posebnu pažnju polaže na muziku, prvi izabrani ambasadori brenda za Srbiju su Aleksandra Duende – DJ i dizajnerka odeće i nakita i naš čuveni violinista Stefan Milenković, najavio je na beogradskoj promociji Hose Maria Ramos (Jose Maria Ramos), predstavnik Raymond Weil brenda.

aleksandra i stefan raymond weil ambasadori brenda
Raymond Weil ambasadori za Srbiju: Aleksandra Duende i Stefan Milenković Foto: Dalibor Danilović

Muzika je neprsušni izvor inspiracije za čuću Raymond Weil

– Muzika je oduvek bila suštinski deo DNK Raymond Weil kompanije. Osnivač kompanije, bio je školovani klasični muzičar, veliki zaljubljenik u umetnost i ta neraskidiva veza muzike, ritma i vremena svojstvena je brendu od prvih dana do danas. Muzika nema granice, a to dokazuje i činjenica da smo izabrali ambasadore za Srbiju koji predstavljaju dva potpuno različite pravca – klasičnu i elektronsku muziku. Raymond Weil ima sluha za svaku dobru muziku. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što će baš Aleksandra i Stefan nositi Raymond Weil satove – izjavio je Hose Ramos.

Muzika i umetnost su za Raymond Weil nepresušni izvor inspiracije i kreativnosti. Ova trajna porodična vizija ne samo da stvara snagu brenda, već i oblikuje njegovu prepoznatljivu prirodu. Muzika i umetnost podstiču njenu kreativnost i leže u srcu svih njenih međunarodnih partnerstava sa renomiranim umetnicima, poznatim muzičkim brendovima, kultnim koncertnim halama, fondacijama posvećenim podršci umetnosti, kao i najprestižnijim ceremonijama dodele nagrada.

Vreme je kontekst za uspeh

– Brend ima posebne kolekcije posvećene velikim pevačima ili muzičkim grupama koji su ostavili velikog traga, kao što su Jimi Hendrix, AC/DC, Sinatra, David Bowie ili The Beatles. Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam izabrana za prvog ambasadora ovog elegantnog i kvalitetnog brenda
satova. Drago mi je da je upravo Stefan Milenković moj partner u ovoj priči iako deluje nespojivo, ovo je pravi primer kako klasična i elektronska muzika mogu da funkcionišu – izjavila je Aleksandra Duende.

– Veoma mi je drago da mogu da predstavljam Raymond Weil, kao kompaniju koja je inspirisana muzikom, ja kao muzičar inspirisan satovima – našalio se Stefan Milenković i dodao da je „vreme uvek bio sastavni deo njegovog života i gleda na to ne samo kao prolazak vremena nego i kao kontekst za uspeh, nešto što je sastavni deo stvaralaštva i uspešne karijere.“

Elegantni i vanvremenski merači vremena iz Raymond Weil kolekcije

Raymond Weil jedan je od vodećih, tradicionalnih luksuznih švajcarskih brendova satova, poznat po svojim elegantnim i vanvremenskim meračima vremena. Brend je jedinstven po tome što se i dalje nalazi u porodičnom vlasništvu i što kompaniju danas vodi treća generacija porodice osnivača. Millesime Small Second kolekcija satova nagrađena je najprestižnijim priznanjem – gran prijem za ručne satove GPHG 2023 (Grand Prix de l’Horlogerie de Genève). Za ovu kolekciju, Raymond Weil odaje počast bogatom nasleđu i tradiciji horologije, istovremeno slaveći jednostavnost prefinjenog dizajna i vrhunske izrade. Brend je prirodno ušao u prošlost, stvarajući nove satove koji nude šarm perioda u kombinaciji sa današnjom praktičnošću. Složen i pažljivo orkestriran proces izrade satova iza kolekcije Millesime naglašava stručnost, veštinu i preciznost brenda. Od delikatnog sklapanja mehanizma sa samonanavijajućih do složenih završnih detalja, svaka komponenta je izrađena sa najvećom pažnjom. Rezultat je simfonija složenih detalja koja očarava i entuzijaste i poznavaoce satova.

’’Tango sa vremenom’’ je spoj muzike i vremena

– Profesionalnost, ljubav i posvećenost, naši su pokretači u višedecenijskom uspešnom poslovanju i pažljivom odabiru najlepših satova koje ćemo prezentovati našim klijentima. Bila nam je velika čast i zadovoljstvo da spojimo muziku i vreme i budemo domaćini događaju koji smo nazvali ’’Tango sa vremenom’’. Povoda je bilo na pretek. Predstavljanje kolekcije Raymond Weil – Millesime, koja je dobila najprestižniju nagradu GPGH kao najbolji sat na svetu u kategoriji pristupačnog luksuza u 2023, predstavljanje ambasadora brenda u Srbiji, dvoje izuzetnih umetnika i ličnosti i specijalnog gosta iz prodice Weil – Hose Ramosa – izjavila je Ljubica Stanković Gvozden, direktorka kompanije Bomar i dodala:
– Ovo veče u ritmu fine muzike, vrhunskih merača vremena i odlične atmosfere predstavljna najbolji uvod u sezonu ovogodišnjih premijera. Čvrsto obećavamo našim klijentima, ljubiteljima lepih satova i nakita, Beogradu i Srbiji čitav niz ekskluzivnih događaja i premijera. Očekuje nas jedna godina bogata ekskluzivitetima i ovo je samo početak – najavila je direktorka kompanije Bomar u čijim radnjama je dostupna kolekcija Raymond Weil satova.

Raymond Weil Millesime Small Second kolekcija satova

aleksandra duende i stefan milenković raymond weil brend ambasadori
Foto: Dalibor Danilović
Jose Maria Ramos, stefan milenković, aleksandra duende
Jose Maria Ramos, Aleksandra Duende i Stefan Milenković Foto: Dalibor Danilović
Hose Ramos i BOMAR tim
Jose Maria Ramos, Ljubica Stanković Gvozden – Bomar tim Foto: Dalibor Danilović