Moroccanoil Body linija ima 3 noviteta, idealna za kraj leta

Moroccanoil Body linija upotpunjena je nekim sjajnim novitetima, kao preporučenim za sezonu posle mnogo sunca, kada je koži potrebno najviše hidratacije. U Moroccanoil Body liniji od sada se mogu naći Body Souffle, Body Butter i Shower gel. Kao i u svim Moroccanoil proizvodima, arganovo ulje sastavni je deo formule i ovih noviteta, a sva tri kreirana su za bogatu hidrataciju kože nakon leta, i to bez parabena i mineralnih ulja.

Moroccanoil Body linija

Moroccanoil Body linija pobrinula se da ritual nege započne čišćenjem

Moroccanoil Shower Gel trebalo da bude prvi korak u letnjem ritualu obnove isušene kože. Nežan gel za tuširanje, ali bogate, guste, koncentrovane formule, prepoznatljivog mirisa, obezbediće čišćenje kože koja je nakon toga spremna za sledeći korak nege. Mirisni gel, nalik tečnom zlatu, pomaže u hidrataciji i revitalizaciji kože dok je čisti. Arganovo ulje, kao ključni sastojak Body Souffle, izuzetno je bogato tokoferolima (vitamin E), esencijalnim masnim kiselinama i antioksidansima, a ovo prirodno ulje pomaže hidrataciji kože i doprinosi poboljšanju teksture i tena. Shea buter, bogat esencijalnim masnim kiselinama, pomaže da se poveća vlažnost i da se pojača barijera kože, a dok se glicerin brine za bolju elastičnost kože i obezbeđuje joj dugotrajnu vlažnost. Cena: 2.500 din/250 ml.

Moroccanoil Body souffle cena

Moroccanoil Body Souffle učiniće vašu preplanulu kožu još lepšom

Moroccanoil Body Souffle je umućena hidratantna krema lagane formule koju koža brzo brzo upija kako bi obezbedila dnevnu hidrataciju i svilenkasti izgled. Arganovo ulje je i u ovom proizvodu najvažniji sastojak, i pored mešavine reparativnih ulja argana, avokada i semena makadamije, formula uključuje hidratantni skvalan za poboljšanje prirodne barijere kože. Skvalen ravnomerno oblaže kože i pomaže joj da zadrži vlagu. Poznato je da ovaj aktivni sastojak omekšava kožu i zaglađuje njenu površinu, tako da nakon svakog nanetog sloja koža izgleda i oseća se zdravije, bez masnih i lepljivih tragova. Ulje iz semena makadamije, bogato masnim kiselinama, izuzetno je vlažno ulje pomaže pojačanju barijere kože i zasluđno je za dugotrajnu hidrataciju.
Kako bi vaša koža izgledala zdravo i sjajno, posebno ako ste malo preplanuli posle odmora, svakodnevno nanesite Moroccanoil Body Souffle na vlažnu ili suvu kožu. Cena: 4.800 din/200 ml

Moroccanoil Body cena

Moroccanoil Body omekšava suvu kožu, a posebno krema

Moroccanoil Body Butter je bogato koncentrisana, ali brzo upijajuća hidratantna krema za intenzivno hidrataciju i omekšavanje suve. Bogata tekstura dobro hrani kožu, aki ne ostavlja masne tragove. Formulisan je sa mešavinom arganovog ulja, kakao, manga i shea butera kako bi koži pružio obilno ishranu i dugotrajnu hidrataciju. Body Butter obogaćen je prepoznatljivim Moroccanoil mirisom, mešavinom začinskog ambera i slatkih cvetnih nota, krema se čuva u staklenoj tegli koja može da se reciklira. Arganovo ulje je ključni satojak i Body Buttera, a pored njega krema sadrži i hijaluronsku kiselinu – prirodni humektant koji može da veže količinu vode do 1.000 puta veću od svoje težine. Shea buter, mango i kakao buter bogati su esencijalnim masnim kiselinama koje pomažu da se poveća vlažnost i pojača barijera kože, dok maslinovo ulje i ulje avokada sadrže jake antioksidanse koji pomažu da se izgradi prirodna odbrana kože i povrati izgubljena vlažnost. Cena: 4.800 din/200 ml.