NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum sprečava šećer da oštećuje kožu

Novi NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum formulisan je tako da možemo da uživamo u slatkišima, a da šećer pri tome ne oštećuje kožu. Čokolada je jedan od omiljenih slatkiša svih nas, a i dosta govori o našem karakteru. Kaže se da prave ljubitelje mlečne čokolade teško da možete prevariti, dok su osobe koje vole belu čokoladu pravi kreativci.

NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum

NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum sa glycostop tehnologijom

Čokoladu volimo i žudimo za njom jer sadrži određena svojstva koja podstiču oslobađanje dopamina, koji prirodno podstiče dobro raspoloženje. Međutim, koliko god može da nas usreći, šećer, njen neizbežan sastojak, ima svoje mane. Veća konzumacija može da dovede do razvoja dijabetesa, visokog krvnog pritiska i kardiovaskularnih poremećaja. Ali, ono što je većini nepoznato – šećer je štetan i za našu kožu. Naime, šećer uzrokuje glikaciju – proces koji dovodi do gubitka elastičnosti kože i pojave bora. Ali, uz novi NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum protiv bora oda sada možemo bezbrižno da uživamo u svakoj kockici omiljene poslastice. Nakon gotovo 10 godina istraživanja, Beiersdorf stručnjaci otkrili su rešenje. Sada, zahvaljujući glycostop tehnologiji i najvećoj koncentraciji čistog koenzima Q10, novi Nivea serum protiv bora smanjuje i najdublje bore i sprečava nastanak novih, uzrokovanih glikacijom.
Za najbolje rezultate, nanesite serum dva puta dnevno – ujutro i uveče na očišćenu kožu lica. Za dodatni rezultat mladolike kože i 4x jači efekat koristite ga u kombinaciji sa NIVEA Q10 Power Firming dnevnom kremom protiv bora.

Koja svojstva ima novi Nivea serum?

– Smanjuje i najdublje bore za 2 nedelje i sprečava pojavu novih bora
– Sa glycostop tehnologijom protiv glikacije, štiti kožu od starenja uzrokovanog glikacijom
– Sadrži najveću koncentraciju čistog koenzima Q10
– Sprečava oštećenje uzrokovano šećerom blokiranjem 68 procenata glikacije (in vitro) kako bi izvukao najbolje iz naše kože.

NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum protiv bora (30 ml) odstupan je od ovog maja po ceni od 2.056 dinara.

NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum

NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Dual Action serum

Foto: NIVEA press